Nyheter

UFC-svensken klar för hätskt match: "Vill pensionera honom!"

Publicerat 29 april, 2022

By Sebastian Vendel-Martinez

”Jag gillar inte fuskare som honom!”

En av de bästa aspekterna med MMA är att agg och hätska rivaliteter kan lösas i buren. Det är precis vad som kommer hända när UFC-svensken Amir ”The Prince” Albazi ställs mot veteranen och forne titelutmanaren Tim Elliot!

Hatmatchen går av stapeln den 25 juni, platsen för UFC-galan är ännu inte annonserad. 

Agget började efter att Elliot tog till regelbrott när han höll fast i sin motståndares handskar när han besegrade Tagir Ulanbekov.  Elliot visade inget ånger för sina handlingar vilket ledde till tjafs mellan honom och Albazi på sociala medier. 

Albazi: ”Gillar inte fuskare”

LÄS OCKSÅ:

– Jag gillar inte fuskare som honom, berättade Albazi för The Undergrounds John Morgan. Håller i handskar och sånt. 

UFC-svensken hoppas på att Elliot gå sin sista match när de möts. 

– Jag vill pensionera honom, konstaterar Albazi. Jag vill att han aldrig fightas mer igen, att han ska tänka på allt han har sagt. Det är så jag ser det. 

Elliot är en sann UFC-veteran som  dessutom utmanat den tidigare flugviktsmästaren Demetrious Johnson om titeln. Han har slagit fighters som Mark De La Rosa samt Louis Smolka och har vunnit tre utav sina fyra senaste matcher. 

Albazi debuterade i UFC i juli 2020 och besegrade Malcom Gordon via submission i den första ronden. Därefter vann han ett enhälligt domslut över Zhalgas Zhumagulov.

Vem vinner: Amir Albazi eller Tim Elliot? 

Annons

Denna hemsidan använder cookies för att du ska få en bra upplevelse. Läs mer om vår integritetspolicy.