Nyheter

Muay Thai for Life 4.0 får spännande tillskott på underkortet!

Publicerat 15 november, 2022

By Lisa Melin Johansson

Foto. Chris Onnerby

Under tisdagen annonserade Muay Thai For Life (MTFL) en riktigt spännande nyhet inför den kommande galan i Malmö 10:e december: ett underkort bestående av lokala talanger!

Tidigare har samtliga* matcher på kortet gått under proffsregler, men framöver kommer även lovande amatörer få chansen att visa vad de går för. De fighters som levererar extraordinära prestationer har sedan möjlighet att ta plats på huvudkortet på framtida galor. Till skillnad mot huvudkortet kommer underkortet inte att streamas på den globala streamingplattformen DAZN, utan är exklusivt för de fans som är på plats för att heja på sina lokala fighters.

På MTFL.4 kommer vi få se tre matcher som går under B-klassregler, och Maximum Sports kan redan nu avslöja den första: Yoseph Jebril från Malmö Muay Thai möter Isac Hedman från Öresund Muay Thai Camp!

Herrarna är två unga talanger som visat både tekniska färdigheter och stort hjärta på bland annat de Svenska Mästerskapen i thaiboxning. Ett Skånederby mellan två framtidslöften som är här för att visa att det i framtiden är på huvudkortet de hör hemma!

*med undantag för en B-klassmatch på MTFL.1.

Läs mer

Muay Thai for Life 4.0: Tillfälligt matchkort

Huvudkort

  • Supermellanvikt: Youssef Assouik vs Djibril Ehouo Catchvikt
  • -65kg: Amir El-Dakkak vs Robin Sundlöf
  • Catchvikt 77 kilo: Christopher Bajo vs Mustafa Aboutaka
  • Bantamvikt: Livia Nygaard vs Filiz Demirbek
  • Lätt tungvikt: Joacim Nyberg vs Anton Wall
  • Nicholas Bryant vs TBA 

Underkort

  • Yoseph Jebril vs Isac Hedman

ANNONS

Denna hemsidan använder cookies för att du ska få en bra upplevelse. Läs mer om vår integritetspolicy.