Nyheter

Efter storsegern i helgen - Alexander Lööf bokad för toppmatch mot obesegrad talang!

Publicerat 27 februari, 2023

By Sebastian Vendel-Martinez

Västerås Fight Clubs Alexander Lööf kommer att drabba samman med Luke Riley i ett möte mellan två obesegrade fighters! 

Foto: FCRMMA/ Daniel Schälander

Endast två dagar efter att Alexander Lööf (5-0) gått sin senaste match på Fight Club Rush (FCR) 15 är nu ett möte med britten Luke Riley (5-0) klart!

Matchen går av stapeln på Cage Warriors 152 i Manchester den 15 april. Det var Cage Warriors själva som annonserade matchen via sociala medier. 

Läs mer: Här streamar du Bellator MMA i Sverige – helt gratis

Två framtidslöften kolliderar

Lööf har framgångsrikt representerat det svenska MMA-landslaget och gjorde storslagen entré på proffscenen med en galen knockoutseger över Amir Malekpour

Därefter radade Västeråsaren upp ytterligare två segrar vilket säkrade ett möte med Samuel Bark i huvudmatchen på FCR 12. Det var en jämn match där bägge fighters hade sina stunder, men Lööf sergrade slutligen via delat domslut. 

I helgen återvände Lööf från en skada för ett möte med veteranen Fernando Flores. Det blev en blodig, underhållande match där Lööf började dra ifrån i den tredje ronden, och säkrade en seger via domslut. 

Britten Riley har gått alla sina proffsmatcher i Cage Warriors. Han har avslutat varje motståndare och har aldrig gått förbi den andra ronden som proffs. 

Sist han var aktuell besegrade Riley Karol Kutyla via TKO i den första ronden. 

Läs också:

Vem vinner: Alexander Lööf eller Luke Riley? 

ANNONS

Denna hemsidan använder cookies för att du ska få en bra upplevelse. Läs mer om vår integritetspolicy.