Nyheter

Zebaztian Kadestam ställs mot en av Europas hetaste fighters!

Publicerat 28 februari, 2023

By Sebastian Vendel-Martinez

Den svenske forne ONE-mästaren Zebaztian ”The Bandit” Kadestam (14-7) är nu redo för sitt tuffaste test hittills: ett möte med Roberto ”Robocop” Soldic (20-3)!

Mötet äger rum på ONE Fight Night 10 i Colorado, USA, fredag den femte maj. Galan toppas av med det tredje mötet mellan Demetrious Johnson och Adriano Moraes.

Läs mer: Här streamar du Bellator MMA i Sverige – helt gratis

Obesegrad i sina åtta senaste matcher

Kadestam vann ONE-titeln i november 2018 och hann med ett titelförsvar innan han förlorade mellanviktsbältet via domslut mot Kiamrian Abbasov.

Därefter hamnade ”The Bandit” i en tung svacka där han förlorade ytterligare två matcher, men han återvände till vinstkolumnen i februari förra året med en brutal knockout över Valmir da Silva

Sist han var aktuell inledde Kadestam en ny vinstsvit efter att ha knockat Iuri Lapicus i den första ronden med en grov uppercut. 

Soldic är en av Europas överlägset bästa och hetaste MMA-talanger. Han har varit dubbelmästare i den polska stororganisationen KSW och äntrar mötet med sju segrar samt en ogiltigförklarad match i bagaget. 

Efter att ha avslutat fighters som Michal Materla och Mamed Kahlidov gjorde Soldic sin debut i ONE. Dessvärre slutade mötet med Murad Ramazanov i kontrovers då Soldic fick en spark i skrevet som var så illa att matchen fick brytas och ogiltigförklaras. 

Läs också:

Hur slutar Roberto Soldic vs Zebaztian Kadestam? 

ANNONS

Denna hemsidan använder cookies för att du ska få en bra upplevelse. Läs mer om vår integritetspolicy.