Nyheter

UFC-mästaren pikar rapstjärnan Drake - inför titelförsvaret

Publicerat 15 mars, 2022

By Sebastian Vendel-Martinez

Den nya mellanviktsmästaren Alex ”Poatan” Pereira har ett tips till rapstjärnan Drake inför UFC 287: att satsa pengar på ”rätt” fighter. 

Inför UFC 281, då Pereirea utmanade ärkerivalen och forne mellanviktsmästaren Israel Adesanya, så gjorde Drake en uttalad stansning. Tydligen ska Drake ha förlorat drygt två miljoner dollar efter att ha satsat pengar på Adesanya. Som numera känt skrällde Pereira med en knockout i den sista ronden av en match han höll på att förlora.

Inför den planerade returmatchen mot Adesanya på UFC 287 hade Pereira ett budskap till Drake.

 

 
 
 
 
 
Visa detta inlägg på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ett inlägg delat av Alex ”Poatan” Pereira (@alexpoatanpereira)

– [Drake] jag hoppas att du satsar pengar på rätt fighter den här gången, skrev Pereira på Instagram.

Läs mer: Här streamar du Bellator MMA i Sverige – helt gratis

3-0 mot den forne mästaren

Inför sin UFC-debut Pereira i november 2021 hade Pereira redan besegrat Adesanya två gånger i kickboxning – en gång via jämnt domslut och en gång via brutal knockout.

När Pereira väl radat upp tre segrar i UFC och var redo att utmana om titeln hade Adesanya ett järngrepp runt mellanviktsbältet och såg ut att bli en långvarig mästare.

Därför var Adesanya oddsfavorit mot Pereira i UFC och för det mesta såg oddsmakarna ut att ha rätt. Adesanya sänkte Pereira mot slutet av den första ronden och ledde utan tvekan på poäng fram till den femte och sista ronden.

Nu kommer de att mötas för en fjärde gång inom kampsport och för andra gången i MMA på UFC 287, som äger rum den åttonde april i Miami, Florida.

Läs också:

Tror du Drake kommer satsa pengar på Alex Pereira den här gången?

ANNONS

Denna hemsidan använder cookies för att du ska få en bra upplevelse. Läs mer om vår integritetspolicy.