Nyheter

Conny Future vinner debuten i PFL!

Simon Alvhed Wolving

Publicerat mars 25, 2023

By Simon Alvhed Wolving

Svenska Cornelia ”Conny Future” Holm gjorde debut i PFL i natt- se hur det gick på Maximum Sports!

Cornelia ”Conny Future” Holm (5-5) vinner mot Marta  Wadera Waliczek (6-5) i PFL -debuten! En fram- och tillbakamatch slutar med Holm som segrare efter effektiv groundcontroll. Vid några tillfällen såg det ut som att polacken skulle segra men The future krigade på. En huvudspark i rond två skickade Cornelia i backen, ikväll satte det dock inte stopp för henne och hon krigade sig till ett delat domslut. Holm har tidigare uttryckt att hon verkligen ville starta 2023 med en vinst efter att ha gått ur 2022 på en förlust i augusti.

Läs också:

Cornelia Holm mötte kickboxare i PFL

Conny Future ställdes i sin debut i PFL mot polskan Marta Waliczek. Waliczek som senast kommer från en domslutvinst över Erilene Nascimento i november förra året under Quadya MMA 2 och tidigare en förlust i Ares FC 5 och Oktagon prime 4. Kvällens holmgång markerade polskans debut i PFL.  Tidigare har Wadera hållit bältet i bantamviktsklassen i BOV(Battle of Volga). under 2018.

Waliczek kommer från en kickboxningsbakgrund där hon tidigare varit världsmästare och vann ett K-1-bälte genom att besegra den välrenomerade Roza Gumienna.

Hur tror ni framtiden ser ut för Conny future i PFL ?

Läs mer: Här streamar du Bellator MMA i Sverige – helt gratis

ANNONS

Denna hemsidan använder cookies för att du ska få en bra upplevelse. Läs mer om vår integritetspolicy.