Nyheter

Felipe Lima svarar Jonas Mågård: "Kommer pensionera dig"

Publicerat 31 mars, 2023

By Sebastian Vendel-Martinez

Den svenske-brasilianske supertalangen Felipe Lima uppskattade inte alls vad Jonas Mågård sa om honom. 

Foto: Stev Bonhage

Igår deltog den Malmöbaserade danske Oktagonmästaren Jonas ”Shark” Mågård (14-5) i en livevideo där han bland annat öppnade upp om sina åsikter om Stockholms Felipe ”D’Ouro” Lima (11-1).

Mågård verkade bland annat inte känna till Lima särskilt väl och menade på att den svenskbaserade brasilianaren inte var redo för en så stor match.

Mågård kommer härnäst att försöka att unifiera bantamviktstitlarna i Oktagon mot den forne UFC-fightern och nuvarande interimmästaren Gustavo Lopez. Lima kommer att agera backupfigther ifall någon av de två tvingas dra sig ur av någon anledning. Lima förväntas dessutom fightas i Oktagon vid ett senare tillfälle oavsett.

Läs mer: Här streamar du Bellator MMA i Sverige – helt gratis

Dissar Mågårds fightingstil: ”tråkig”

Igår var Maximum Sports systersida Frontkick.Online på plats på Allstars i Stockholm och fick en pratstund med Lima – som inte höll tillbaka när han blev tillfrågad om Mågård.

 

 
 
 
 
 
Visa detta inlägg på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ett inlägg delat av FRONTKICK.ONLINE 📲 (@frontkick.online)

– Jag tyckte [videon] var väldigt rolig, sade Felipe Lima om Jonas Mågård. Den här snubben kommer med ursäkter hela tiden. Jag vet varför han säger dessa saker, för att han är fucking rädd. Han kan inte undvika mig länge. Han vet att jag är backup, nu kan han inte undvika mig.

– Han kallar sig själv för mästare. Han har inte fightats på ett år, har inte försvarat bältet på ett år- Vad är detta? Det är inte alls en mästare. Jag har ingen respekt för den killen.

– Bror, han gör bara tråkiga matcher. Han gick en match i Cage Warriors, hans match var så tråkig att Cage Warriors inte ville signa honom. Jag skiter i honom, det som är viktigt är att jag fick kontraktet. Jag är backup för denna matchen, jag kommer vara redo de n15 april ifall något händer. ”Baby Shark” din tid har kommit, jag svär på Gud. Om vi möts en dag så kommer jag pensionera dig för jag kommer göra dig illa.

Lima sitter för tillfället på en elva matcher lång vinstsvit där han senast slog Evgeny Odnorog för att vinna den vakanta titeln i Fight Club Rush. Sedan dess har han lämnat ifrån sig titeln och var på väg att gå match i Road to the UFC – men hans motståndare drog sig ur.

Nu är dessa toppbantamviktare i samma organisation och det kan mycket väl vara en tidsfråga innan deras vägar korsas.

Läs också:

Tror du vi kommer få se Felipe Lima möta Jonas Mågård?

ANNONS

Denna hemsidan använder cookies för att du ska få en bra upplevelse. Läs mer om vår integritetspolicy.