Nyheter

Käftsmällspodden Göteborg lanseras: "Dags att ta över"

Publicerat 7 mars, 2023

By Redaktionen

Sedan lanseringen i juni 2020 har Käftsmällspodden vuxit till att bli den största och med inflytelserika podcasten om kampsport och fighting. Segertåget fortsätter nu och lyssnare kan förvänta sig både mer kvalitet och kvantitet då Käftsmällspodden Göteborg nu har lanserats! 

Det var i helgen i samband med Muay Thai for Life 5.0 i Göteborg som lanseringen skedde. Syftet med systerpodden kommer vara att belysa fler fighters från Göteborg som inte fått all uppmärksamheten de förtjänat. De som kommer leda podden är Alexander Brodal och Michael Jansson

Brodal är en av svensk MMA:s oslipade diamanter; en äkta talang som har flugit under radarn för vissa. Han har representerat det svenska MMA-landslaget och tränar på Fighter Center till vardags. Han är dessutom redan en av kommentatorerna för Zone Pro League. 

Jansson är mer än enbart en eldsjäl som brinner för MMA. Utöver att slaviskt följa både svensk kampsport och stora, internationella galor så tränar han också på Fighter Center, ofta under thaiboxaren Sam Ghoroghi

Läs mer: Här streamar du Bellator MMA i Sverige – helt gratis

”Fullt förtroende”

Två avsnitt av Käftsmällspodden Göteborg har redan spelats in, för att sammanfatta MTFL 5.0 samt UFC 285. Bägge poddar blev varmt mottagna av lyssnare samt redaktion som ingår i samarbetet mellan Käftsmällspodden, Frontkick.online och Maximum Sports. 

Andres Viracca, grundare och ägare till Käftsmällspodden, har höga förhoppningar för den nya satsningen. 

– Brodal och Jansson är trogna lyssnare, väldigt kunniga gällande kampsport, äkta eldsjälar och helt enkelt riktigt trevliga killar, säger Viracca. Vi har fullt förtroende för de och vi är säkra på att de kommer göra ett grymt jobb. 

– Att lansera i Göteborg var dock bara början! Vi kommer fortsätta att expandera och röra oss söder om Stockholm. Det är dags att ta över! 

Sebastian Vendel-Martinez, chefredaktör för Maximum Sports som varit en stor del av Käftsmällspodden under åren, var också med under lanseringen och har lika höga förhoppningar. 

– Det är svårt att hitta mysigare grabbar än Brodal och Jansson, säger Vendel-Martinez. Bara på två avsnitt märktes kemin och talangen de har, jag längtar redan efter nästa avsnitt! Jag ser också fram emot hur Käftsmällspodden kommer utvecklas även de kommande veckorna. 

Året började med sammanslagningen av tre av Kampsportssveriges största aktörer. Nu har den första filialen lanserats, det lär dock inte vara den sista. 

Läs också:

Vilka kampsportsprofiler vill du se gästa Käftsmällspodden Göteborg? 

ANNONS

Denna hemsidan använder cookies för att du ska få en bra upplevelse. Läs mer om vår integritetspolicy.