Nyheter

Vilken topplättviktare i UFC slår hårdast? Michael Chandler avslöjar

Publicerat 16 mars, 2023

By Sebastian Vendel-Martinez

Det finns inget tvivel om att många av världens bästa fighters befinner sig i UFC, där lättviktsdivisionen fortfarande ses som glamourdivisionen av många. Michael Chandler är en av de som skapat ett namn för sig i lättvikt och han har blivit en av de mer populära i UFC då han mött många av de största namnen. 

Under en frågestund på Twitter blev Chandler tillfrågad om vem som slår hårdast av alla han mött i UFC, med Justin Gaethje, Dustin Poirier och Charles Oliveira som alternativ. Chandler svarade ”Poirier” utan tvivel.

Chandler förlorade mot alla tre fighters, men inledde starkt i den första ronden mot varenda en. Hans senast match var mot Poirier, som vann deras våldsamt underhållande match via submission i den tredje ronden. 

Läs mer: Här streamar du Bellator MMA i Sverige – helt gratis

Chandlers svar kan ändras inom kort 

Det återstår dock att se om Chandler har samma svar vid årets slut. Härnäst kommer han att möta superstjärnan Conor McGregor efter att de coachat klart nästa säsong av The Ultimate Fighter. 

Poirier har mött McGregor tre gånger med ett slutligt matchfacit på två segrar och en förlust mot rivalen. Efteråt har dock Poirier erkänt att McGregor slår hårdast av alla som han mött. 

Datumet är ännu inte fastställt men McGregor vs Chandler förväntas bli en av årets allra största matcher. 

Läs också:

Håller du med Michael Chandler – vilket lättviktare slår hårdast i UFC? 

ANNONS

Denna hemsidan använder cookies för att du ska få en bra upplevelse. Läs mer om vår integritetspolicy.