Nyheter

JUST NU: Jake Paul möter Nate Diaz i megamatch!

Publicerat 12 april, 2023

By Sebastian Vendel-Martinez

Efter flera månader av rykten och spekulationer är det nu officiellt: YouTubestjärnan Jake Paul kommer att möta den forne UFC-stjärnan och legendaren Nate Diaz i en boxningsmatch!

Mötet kommer att sändas på DAZN den femte augusti och går av stapeln i Dallas, Texas. Mötet kommer att gå i 185 lbs (83 kg), motsvarande mellanvikt i MMA.

 

 
 
 
 
 
Visa detta inlägg på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ett inlägg delat av FRONTKICK.ONLINE 📲 (@frontkick.online)

Läs mer: Här streamar du Bellator MMA i Sverige – helt gratis

Två av världens största kampsportsprofiler

Trots att han ratas av många inom kampsportsvärlden så har Paul, 26,  utan tvekan gjort succé inom boxning. Även om han nästan exklusivt boxats mot pensionerade fighters över 40 år gammal så har han fått ett otroligt medialt medhåll och skapar rubriker.

Hittills har han besegrat bland andra forna UFC-mästare Tyron Woodley och Anderson Silva, med flera.

I sitt senaste framträdande gick Paul åtta ronder med Tommy Fury – halvbror till boxningsvärldsmästaren Tyson Fury. Efter full tid av en bisarr match med flera poängavdrag förlorade Paul via delat domslut.

37-årige Diaz är en sann publikfavorit och modern MMA-legendar. Med en otroligt unik fightingstil och personlighet samt vinster över fighters som Conor McGregor, Anthony Pettis och Donald ”Cowboy” Cerrone så kommer Diaz namn vara ristat i MMA:s historieböcker. 

Diaz lämnade UFC efter att ha besergat Tony Ferguson via submission på UFC 179 i september förra året och blev därmed fri agent. 

Läs mer

Vem vinner mellan Jake Paul och Nate Diaz? 

ANNONS

Denna hemsidan använder cookies för att du ska få en bra upplevelse. Läs mer om vår integritetspolicy.