Nyheter

Magnus "Crazy Viking" Andersson vinner titeln - redan bokad för ny match mot Joe Craven!

Publicerat 24 april, 2023

By Sebastian Vendel-Martinez

I helgen gick den svenske thaiboxaren Magnus ”Crazy Viking” Andersson titelmatch i mexikanska Budo Sento Championship mot hemmafavoriten Oscar ”El Demonio” Agallán

Efter full tid kunde Andersson krönas som ny lättviktsmästare efter en seger på enhälligt domslut. 

Vilken fantastisk helg, skrev Andersson på sociala medier. Jag fick jobbet gjort under fredagen och blev ny mästare i Budo Sento Championship. Stort tack till organisationen! De gjorde ett grymt jobb, tog väl hand om oss och var väldigt professionella. 

Nu är det dags att vila lite och sedan tillbaka till ritbordet om några dagar för att förbereda för nästa match i England! 

Läs mer: Här streamar du Bellator MMA i Sverige – helt gratis

Gåt match i Liam Harrissons organisation

Den tionde juni kommer Andersson att ta sig an den lovande brittiske talangen Joe Carver i Hitman Fight League i Storbritannien – en organisation som drivs av ONE-stjärnan Liam Harrison.

Andersson kommer att ställas mot Joe Craven – Europeisk thaiboxningsmästare samt den förstarankade i sint viktklass i Storbritannien. 

”Crazy Viking” är dock flerfaldig svensk thaiboxningsmästare, nordisk mästare som mästare i Lion Fight. 

Läs mer

Hur slutar Magnus Andersson vs Joe Craven? 


Se till att kolla in vår engelskspråkiga systersida Frontkick.online och prenumerera på vår YouTubekanal för de bästa svenska kampsportsvideorna! 

ANNONS

Denna hemsidan använder cookies för att du ska få en bra upplevelse. Läs mer om vår integritetspolicy.