Nyheter

Publikfavoriten "Freddy Krueger" tillbaka för match - mot thailändsk toppfighter i Rajadamnern World Series!

Publicerat 27 april, 2023

By Sebastian Vendel-Martinez

Den glödheta stockholmaren Freddy ”Krueger” Castro Gonzalez är tillbaka i världsberömda Rajadamnern World Series! Den svenske publikfavoriten kommer att ta sig an den mycket meriterade Jawsuayai Sor. Dechaphan redan nu på fredag – resultaten kommer givetvis att komma upp på Maximum Sports! 

Läs mer: Här streamar du Bellator MMA i Sverige – helt gratis

Söker tredje raka segern i Thailand

Castro vann SM i thaiboxning 2019 och har även efter det vunnit SM i kickboxning 2022, hann vann även silver i SM i thaiboxning 2022. Dessvärre var Castro avstängd i två år – inte på grund av steroider eller något prestationshöjande, men på grund av eget bruk av cannabis – något ”Freddy Krueger” öppnat upp om i ett hyllat avsnitt av Käftsmällspodden.

Sedan sin återkomst har Castro slagit bland andra Merza Akhlaghi och Robin Sundlöf

Castro åkte till Thailand för att träna för flera veckor sedan och har redan hunnit med att vinna två matcher; en via knockout samt en via domslut

Thailändaren Dechaphan är otroligt meriterad och har över 70 vinster – drygt en tredjedel via knockout. Han har varit rankad bland de topp tio bästa i sin viktklass av Combat Press och vann silver i 2019 K-1 World Grand Prix. Han var aktuell för drygt två veckor sedan då han avslutade brasilianaren Rosouro Manop Gym via TKO.

Läs mer

Hur går det för Freddy Castro mot Jawsuayai Sor.Dechaphan i Rajadamnern World Series?


Se till att kolla in vår engelskspråkiga systersida Frontkick.online och prenumerera på vår YouTubekanal för de bästa svenska kampsportsvideorna! 

ANNONS

Denna hemsidan använder cookies för att du ska få en bra upplevelse. Läs mer om vår integritetspolicy.