Nyheter

Svenske Anthony Yigit har "Nyckeln till seger" inför megamatchen!

Publicerat 4 april, 2023

By Sebastian Vendel-Martinez

Yigit

Nu på lördag den 8 april kommer den svenske Europamästaren Anthony ”Can You Dig It” Yigit (26-2-1) att ställas mot OS-finalisten och framtidslöften Keyshawn Davis (7-0) i en stormatch i Newark, New Jersey. 

Givetvis har Yigit gått många stora matcher men Davis är en otroligt hajpad motståndare – precis en sådan som Yigit har väntat på.

-Det känns bra och jag har alltid känt att detta är matcher jag förtjänat, men aldrig fått, berättade Anthony Yigit i en tidigare kommentar till Maximum Sports. Nu smäller det!

Läs mer: Här streamar du Bellator MMA i Sverige – helt gratis

Tror rutin blir avgörande: ”Min motståndare är ung”

Yigit åker till USA tillsammans med proffsboxaren Erik Skoglund – vars enda förlust som proffs kommit mot Callum Smith

Davis tog sig hela vägen till OS-final i Tokyo 2021 och tog klivet till proffs efter en jämn match som resulterade i domslutsförlust. 

Sedan dess har David även hunnit vinna en WBO-titel, men Yigit tror inte den 23-årige Davis är redo för svenskens rutin. 

– Vi har blivit väl omhändertagna här i Newark, berättade Skoglund för Maximum Sports systersida Frontkick.online. Erik och jag jobbar på en taktik som vi är överens kommer vara nyckeln till seger i denna match. Min motståndare är ung och har inte lika mycket erfarenhet i proffsringen medan Erik och jag har sammanlagt nästan 20 års erfarenhet. 

Galan kan ses på ESPN+ natten mot söndag med start cirka 04:00 svensk tid. 

Läs också:

Hur går det för Anthony Yigit mot Keyshawn Davis? 

ANNONS

Denna hemsidan använder cookies för att du ska få en bra upplevelse. Läs mer om vår integritetspolicy.