Nyheter

Team Nate Diaz lämnar uttalande efter gatuslagsmålet

Publicerat 26 april, 2023

By Sebastian Vendel-Martinez

I helgen hamnade UFC-stjärnan Nate Diaz i ett bråk i New Orleans där en man lämnades medvetslös på gatan – nu har fighterns juridiska team utlämnat ett uttalande om händelsen. 

Manen som Diaz bråkade med, Rodney Petersen, är känd som en imitatör av Logan Paul på sociala medier. Enligt Diaz team var det Petersen som agerade aggressivt vilket tvingade den forne UFC-fightern till att försvara sig. 

– Nates advokat ser fram emot att presentera all fakta om incidenten till åklagaren vilket tydligt kommer uppvisa att en tränad fighter vid namn Rodney Petersen aktivt förföljde Nate med avsikt att bråka med honom och när det hände, agerade Nate helt i självförsvar. Inga fler kommentarer kommer att lämnas i dagsläget, meddelade Diaz representant Zach Rosenfield i ett uttalande till MMA Fighting.

Läs mer: Här streamar du Bellator MMA i Sverige – helt gratis

Riskerar åtta år i fängelse

Bråket hände efter ett annat handgemäng under boxningsgalan Misfits Boxing där Diaz kastade en vattenflaska på en annan person. 

Medan det är extremt osannolikt så riskerar Diaz ett maxstraff på åtta år för misshandel av mildare grad. 

Hela händelsen har gjort så att Diaz uppmärksammade boxningsmatch mot Jake Paul nu svävar i fara. YouTubestjärnan och boxaren KSI har meddelat att han är villig att ersätta Diaz mot Paul.

Läs mer

Vad tycker du om nate Diaz uttalande efter bråket?


Se till att kolla in vår engelskspråkiga systersida Frontkick.online och prenumerera på vår YouTubekanal för de bästa svenska kampsportsvideorna! 

ANNONS

Denna hemsidan använder cookies för att du ska få en bra upplevelse. Läs mer om vår integritetspolicy.