Nyheter

Anton Sjöqvist klar för ny match mot nordisk mästare!

Publicerat 6 maj, 2023

By Lisa Melin Johansson

Anton Sjöqvist är ett av Sveriges hetaste namn inom thaiboxning, och satsar numera allt på karriären som proffs. Nu är han klar för ny match – och möter minst sagt tufft motstånd!

Foto: Chris Önnerby

Anton Sjöqvist har trots sin unga ålder en gedigen meritlista. 22-åringen från Tullinge Muay Thai är bland annat tidigare svensk mästare i thaiboxning och innehar även ett VM-silver som junior. De senaste åren har han satsat på proffskarriären och gjort spektakulära uppvisningar på Zone Pro League och Muay Thai For Life.

Läs mer: Svensk Thaiboxning 2023: Matcher, Schema, Rykten

Nu är det dags för ”Pain City” att ha sig an meriterat motstånd från vår granne i väst. Oliver Hansen är både norsk och nordisk mästare, VM-bronsmedaljör, EM-silvermedaljör samt har gått flera proffsmatcher i Thailand.

Mötet är planerat att äga rum på Westcoast Battle 15, som går av stapeln 3 juni i Varberg. Matchen går under proffsregler á 3×3 minuter.

Läs mer

Hur går det för Anton Sjöqvist mot Oliver Hansen?


Se till att kolla in vår engelskspråkiga systersida Frontkick.online och prenumerera på vår YouTubekanal för de bästa svenska kampsportsvideorna! 

ANNONS

Denna hemsidan använder cookies för att du ska få en bra upplevelse. Läs mer om vår integritetspolicy.