Nyheter

Darren Till avslöjar nästa steg i karriären - startar fightingorganisationen Gorilla Fight Club!

Publicerat 20 maj, 2023

By Sebastian Vendel-Martinez

Det har nu gått flera månader sedan den brittiske publikfavoriten och forne UFC-fightern Darren ”The Gorilla” Till och UFC gått skilda vägar. Efter en längre tid av relativ tystnad och distans från rampljuset så har Till nu avslöjat vad han numera investerar sin tid i. 

Till har åkt till Sydafrika för att tillsammans med affärsmannen och politikern  Duduzane Zuma grunda Gorilla Fight Club!

– Detta är ett helt nytt koncept som kombinerar både sport och underhållning samtidigt som det för samman populära globala stjärnor med stora följarskaror från en rad olika industrier, berättar Zuma för The Times

– På senare år har vi sett flera olika externa figurer ta sig in i boxningsvärlden och det finns inget tvivel på vilken effekt det kan ha globalt och de enorma siffrorna det medför. 

Läs mer: Här streamar du Bellator MMA i Sverige – helt gratis

Lämnade UFC med usel statistik 

Till hade momentum som få andra efter sin UFC-debut i 2015 då han gick obesegrad i sex raka matcher. Det räckte för en titelmatch men Till blev överkörd när han utmanade Tyron Woodley om titeln. 

Sedan förlusten i titelmatchen har Till förlorat fyra av sina fem följande matcher där den enda segern kom via ett jämnt och kritiserat delat domslut mot Kelvin Gastelum

Endast 30 år gammal så finns det dock tid kvar för Till att ta sig tillbaka till UFC och vända den negativa trenden. Frågan är dock om Gorilla Fight Club blir lukrativt nog för att hålla Till utanför buren. 

Läs mer

Kommer Darren Till lyckas med Gorilla Fight Club? 


Se till att kolla in vår engelskspråkiga systersida Frontkick.online och prenumerera på vår YouTubekanal för de bästa svenska kampsportsvideorna! 

ANNONS

Denna hemsidan använder cookies för att du ska få en bra upplevelse. Läs mer om vår integritetspolicy.