Nyheter

Anton Hellström och Viktor Mangs ställs mot varandra på FCR 16!

Publicerat 12 maj, 2023

By Sofia Gembel

Den trefaldiga boxningsmästaren Anton Hellström ställs mot MMA silvermedaljören Viktor Mangs den tredje juni på FCR 16 i Västerås!

Hellström skulle från början möta fightern Jaafer Mohammed på galan, men Mohammed var tvungen att ställa in matchen. Så nu kommer vi istället se Hellström och Mangs ta plats i buren för en amatörmatch i A-klass.

Läs mer: Här streamar du Bellator MMA i Sverige – helt gratis

Hellström kommer från en bakgrund inom boxning. Faktum är att han sitter på hela tre SM-guld i boxning, där hans senaste guld togs 2021.
Den tidigare boxningsmästaren gjorde sin MMA-debut på FCR 10, där hans motståndare var Dimitris Dimitriadis. Dimitriadis vann matchen på grund av att Hellström blev diskvalificerad i andra ronden av ett otillåtet knä. 
Det har gått lite mer än ett år nu sen Hellström gick sin senaste match. Detta är på grund av att han har brottats med en skada. Men nu gör han sin efterlängtade retur.

Hellströms motståndare, Mangs, visade sin nivå inom MMA på årets SM i amatör-MMA där han vann silver. Där han mötte den tidigare FCR-fightern Anton Ringvall och Mangs vann matchen i första ronden genom submission.
Silvermedaljören Mangs har tidigare gått matcher där han vunnit över andra talangfulla MMA-figthers, så som Reza Mohammedian och Daiki Moriwaki.

Läs mer

Vem tror du slutar som matchens segrare?


Se till att kolla in vår engelskspråkiga systersida Frontkick.online och prenumerera på vår YouTubekanal för de bästa svenska kampsportsvideorna! 

ANNONS

Denna hemsidan använder cookies för att du ska få en bra upplevelse. Läs mer om vår integritetspolicy.