Nyheter

Svenske stjärnan Samuel Ericsson klar för ny match - går upp viktklass för rivalmöte med Alexandre Bouderbane!

Publicerat 12 april, 2023

By Sebastian Vendel-Martinez

Nu är det klart: den svenske Karate Combat-stjärnan och influencern Samuel Ericsson har bokats för nästa match – ett möte med fransmannen Alexandre Bouderbane!

Ericsson utmanade Bouderbane förra veckan via ett inlägg på instagram, nu har Karate Combat bokat ett möte mellan herrarna för Miami på midsommar den 24 juni!

Ericsson, som vanligtvis tävlar i en lägre viktklass (150 lbs, cirka 70 kilo), kommer nu att gå upp en division för att möta fransmannen vid 160 lbs (motsvarade superlättvikt).

 
 
 
 
 
Visa detta inlägg på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett inlägg delat av ERICSSONSAMUEL 🇰🇷 (@ericssonsamuel)

Läs mer: Här streamar du Bellator MMA i Sverige – helt gratis

2-0 i Karate Combat

Ericsson är något av en renässansman vad gäller kampsport. Han har tävlat i MMA och har bland annat gått match i Fight Club Rush, är en av grundarna och promotorerna till Excellence Fighting Championship och har bokats för en match i Misfits Boxing och mer.

Utöver det har självaste Joe Rogan uppmärksammat och hyllat Ericsson i en av sina berömda poddar.

Hittills har Ericsson vunnit två raka matcher i Karate Combat. Han besegrade först Alberto Ramirez via ett jämnt domsut och levererade därefter en strålande knockout mot Tarek Khelifi.

Läs mer

Hur går det för Samuel Ericsson mot Alexandre Bouderbane?


Se till att kolla in vår engelskspråkiga systersida Frontkick.online och prenumerera på vår YouTubekanal för de bästa svenska kampsportsvideorna! 

ANNONS

Denna hemsidan använder cookies för att du ska få en bra upplevelse. Läs mer om vår integritetspolicy.