Nyheter

UFC-fightern Tony Ferguson arresterad efter att ha krockat i Hollywood.

Publicerat 8 april, 2023

By Sofia Gembel

Foto: LA-OC.tv & VaynerSports

På söndagsmorgonen, lokal tid, kraschade UFC-stjärnan Tony ”El Cucuy” Ferguson med hans bil in i andra stillastående parkerade bilar i Hollywood.

Enligt arresterings protokollet har borgen satts på 30 000 $ samt att han vägrade att göra ett nykterhetstest vilket kan leda till att han kan få sitt körkort indraget. 

Ferguson ska ha kört sin truck nära en nattklubb där det stod andra bilar parkerade, varav en av bilarna enligt rykten tillhör rapparen Cash Gotti.
Kraschen var så hård att Fergusons truck voltade, och Ferguson själv klarade sig från skador men det var en person som blev skadad och togs till sjukhus för okända skador.

En av räddningspersonalen på plats hade sagt till TMZ att MMA-fightern lucktade alkohol och hade blodsprängda ögon.

Läs mer: Här streamar du Bellator MMA i Sverige – helt gratis

Senast vi såg ”El Cucuy” i buren var när han mötte Nate Diaz på UFC 279, där Ferguson förlorade i fjärde ronden via submission genom en guillotine choke från Diaz.
Den förlusten blev den femte i rad för Ferguson. Innan förlusterna hade han 12 raka vinster i sitt matchfacit. Där den senaste vinsten var via TKO när han mötte Donald ”Cowboy” Cerrone på UFC 238 2019.

Läs mer

 


Se till att kolla in vår engelskspråkiga systersida Frontkick.online och prenumerera på vår YouTubekanal för de bästa svenska kampsportsvideorna! 

ANNONS

Denna hemsidan använder cookies för att du ska få en bra upplevelse. Läs mer om vår integritetspolicy.