Nyheter

Flera spännande toppmatcher i UFC nu officiella!

Publicerat 16 juni, 2023

By Sebastian Vendel-Martinez

Som världens ledande MMA-organisation förväntas UFC bjuda på stora toppmatcher och det är just sådana som har annonserats under natten!

Tre huvudmatcher har annonserats som sätter högt rankade fighters mot varandra!

Först ut i kronologisk ordning är bantamviktsmötet mellan Cory Sandhagen och Umar Nurmagomedov – släkt till legendaren Khabib Nurmagomedov. Matchen kommer att agera huvudmatch på UFC Nashville den femte augusti.

Sandhagen har legat i toppen av bantamviktsdivisionen länge och kommer från två raka segrar mot elitfighters Song Yadong och Marlon Vera. Umar Nurmagomedov är obesegrad med hela 16-0 och har fyra raka UFC-vinster i ryggen. 

Läs mer: Här streamar du Bellator MMA i Sverige – helt gratis

Hemmafavoriten återvänder till UFC Paris 

Under UFC:s återkomst till Singapore den 26 augusti kommer den forne fjäderviktsmästaren Max Holloway att ta sig an publikfavoriten ”The Korean Zombie” Chan Sung Jung

I fjädervikt har Holloway endast förlorat mot den regerande mästaren Alexander Volkanovski och besegrade senaset Arnold Allen. Jung förlorade senast mot just Volkanovski i ett andra försök att vinna fjäderviktstiteln. 

Sist men inte minst så kommer fransmannen Ciryl Gane att ta emot moldoviern Serghei Spivac i huvudmatchen på UFC Paris den andra september. Gane har enbart förlorat mot Francis Ngannou och Jon Jones. Spivac äntrar matchen med en ter matcher lång vinstsvit – alla segrar säkrade i den första ronden. 

Läs mer

Vilken av dess toppmatcher i UFC ser du mest fram emot?!


Se till att kolla in vår engelskspråkiga systersida Frontkick.online och prenumerera på vår YouTubekanal för de bästa svenska kampsportsvideorna! 

ANNONS

Denna hemsidan använder cookies för att du ska få en bra upplevelse. Läs mer om vår integritetspolicy.