Nyheter

Muay Thai for Life annonserar välgörenhetsgalan Unite Against Cancer: "En unik upplevelse"

Publicerat 19 juni, 2023

By Sebastian Vendel-Martinez

Foto: Stefan Romare

På en kort tid har Muay Thai for Life (MTFL) vuxit fram som nordens främsta thaiboxningsorganisation och nu har ett nytt steg tagits i MTFL:s frammarsch: välgörenhetsgalan Unite Against Cancer! Eventets intäkter kommer att doneras till den svenska cancerfonden för att stödja forskning och arbete för att motverka cancer. 

Galan äger rum den 28 oktober på Partille Arena i Göteborg, biljettinformation kommer att släppas inom kort, galan kommer i vanlig ordning att streams på DAZN.

MTFL:s vd Patrick Thomsen annonserade galan igår via sociala medier och tar detta fina initiativ med en personlig utgångspunkt, då hans egna mor gick bort i cancer. Nu tar han steget att anordna denna välgörenhetsgalan för att uppmärksamma och stödja kampen mot cancer. 

Läs mer: Här streamar du Bellator MMA i Sverige – helt gratis

”En oförglömlig kväll”

I den officiella annonseringen av eventet meddelar Thomsen att MTFL: Unite Against Cancer blir ett event som kommer skilja sig från de andra. Utöver välgörenhetsaspekten så kommer det dessutom att finnas artistuppträdanden och flera kändisar och influencers kommer att vara på plats för att göra eventet till något utöver det vanliga. 

– Muay Thai for Life: Unite Against Cancer kommer inte enbart att uppvisa några av de bästa fighters i världen men det kommer även att vara en unik upplevelse, olikt våra tidigare events. Vi kommer att ena fighters från olika kampsportsbakgrunder, välkomna stora kändisar och influencers och ha fängslande musikuppträdanden.

– Denna extraordinära blandning av atleticism, star power och underhållning kommer att skapa en oförglömlig kväll som kommer överstiga traditionella kampsportsevents barriärer. Utöver det kommer evenemanget att uppmärksamma motverkandet av cancer, driva finansiering av livsviktig forskning och ge stöd till de individer som kämpar mot denna tuffa sjukdom, samt deras familjer. 

– Med stödet av vår sändningspartner DAZN kommer vi att ena en internationell publik för att se en elektrisk uppvisning av den talang, skicklighet och passion som thaiboxning förkroppsligar. 

Hittills har inga fighters eller artister annonserats för eventet, men det kommer att ändras inom den närmsta tiden. 

Unite Against Cancer är ett minst sagt välkomnat och uppskattat initiativ för den svenska kmapsportsscenen. Håll ögonen på Maximum Sports för uppdateringar kring eventet och allt rörande svensk kampsport!  

Läs mer

Vilka fighters hoppas du på att se på Muay Thai for Life: Unite Against Cancer? 


Se till att kolla in vår engelskspråkiga systersida Frontkick.online och prenumerera på vår YouTubekanal för de bästa svenska kampsportsvideorna! 

ANNONS

Denna hemsidan använder cookies för att du ska få en bra upplevelse. Läs mer om vår integritetspolicy.