Nyheter

Svenske stjärnan öppnar upp om förlusten: "alla frågar varför..."

Publicerat 25 juni, 2023

By Sofia Gembel

Inatt såg vi den svenska stjärnfightern Samuel Ericsson ställas mot Alexandre Bouderbane på Karate Combat 40. Tyvärr blev resultatet inte som önskat för svensken, då motståndaren Bouderbane slutade som segrare genom enhälligt domslut. Trots förlusten gjorde Ericsson en stark insats.

Nu har Ericsson gått ut på Instagram där han öppnar upp om förlusten och berättar mer detaljer om matchen.

Han börjar med att säga ”Hej, matchen gick inte i vår väg, kärlek och respekt till min motståndare och till Karate Combat”.  

Fortsättningsvis säger han ”Alla undrar varför jag inte gjorde fler vad-sparkar eftersom dom gav effekt och sanningen är att jag skadade min fot riktigt illa efter första sparken i första ronden.”

Läs mer: Här streamar du Bellator MMA i Sverige – helt gratis

”Tuffare på alla plan att gå upp i viktklass”

Ericsson berättar att han försökte göra fler sparkar men smärtan blev värre och värre som också påverkade hans möjligheter att röra sig. Han sa också att det finns inga ursäkter, men att han bara vill berätta vad som hände. Samt att han tycker att domslutet inte är något annat än rätt.

Han fortsätter med att han underskattade att gå upp i viktklass, och att det är mycket tuffare på alla plan än vad han trodde.

Han lägger till ”Och till alla hatare som är glada för det här resultatet, jag har vunnit och förlorat hela mitt liv och den här förlusten kommer inte stoppa mig från att fortsätta träna hårt och jaga mina drömmar varje dag.” 

Avslutningsvis säger han att han nu ska läka och sen komma tillbaka till klubben för att bli ännu bättre, samt att han tackar för alla fina meddelanden och hur tacksam han är att ha alla som finns där för honom.

Läs mer

 


Se till att kolla in vår engelskspråkiga systersida Frontkick.online och prenumerera på vår YouTubekanal för de bästa svenska kampsportsvideorna!

ANNONS

Denna hemsidan använder cookies för att du ska få en bra upplevelse. Läs mer om vår integritetspolicy.