Nyheter

Stigande topptalanger Ali Yazbeck och SHoeb Akrami klara för drabbning i Uppsala!

Publicerat 12 juli, 2023

By Sebastian Vendel-Martinez

Foto: Tomasz Piwinski, Andres Viracca

Fight Club Rush (FCR) 17 är inbokat som organisationens debut i Uppsala den nionde september och galan fick nyligen ett välkommet tillskott: en bantamviktsmatch mellan Ali Yazbeck (2-0) och Sheb Akrami (2-1)!

Redline Training Centers Yazbeck hade svårt med att få match när han väl ville ta steget till proffs. Sedan debuten på FCFR 14 har det dock gått undan! Yazbeck körde över Abbe Hussein i debuten och vann via submission i den andra ronden. I sin följande match fick Malmöiten det gjort ännu fortare, då han tvingade finske Hama Dara att klappa ut till submission redan i den första ronden. 

Uppsals egna Akrami fick en tuff start på proffskarriären. På FCR 5 ställdes han mot den numera obesegrade supertalangen och framtidslöftet Ali Taleb. Akrami visade ett äkta krigarhjärta men fick se sig besegrat via TKO i den tredje ronden. 

Sedan dess har dock vinden vänt för Akrami – som har avslutat Fadi Asfar och sedan slagit Eli Elias via domslut i en utdragen och krävande match. 

Läs mer: Här streamar du Bellator MMA i Sverige – helt gratis

Fight Club Rush 17: Tillfälligt matchkort

  • Titelmatch i flugvikt: Renato Vidovic vs Jonny Touma
  • Weltervikt: Toni Lampinen vs Christian Stigenberg 
  • Bantamvikt: Ali Yazbeck vs Shoeb Akrami

Läs mer

Vem vinner. Ali Yazbeck eller Shoeb Akrami? 


Se till att kolla in vår engelskspråkiga systersida Frontkick.online och prenumerera på vår YouTubekanal för de bästa svenska kampsportsvideorna! 

ANNONS

Denna hemsidan använder cookies för att du ska få en bra upplevelse. Läs mer om vår integritetspolicy.