Nyheter

Explosiva mellanviktare Dennis Fränberg & Pasha Tarzi klara för uppgörelse på Wolf Fight Promotion 8!

Publicerat 13 juli, 2023

By Sebastian Vendel-Martinez

Foto: Patrik ”Ginger Daddy” Persson

Den 30 september återvänder Wolf Fight Promotion (WFP) till hemmabasen i Halmstad för organisationens åttonde gala. WFP har under en lång tid haft ett extremt starkt stall med mellanviktare i A-klass – ett påstående som bekräftas med den senaste matchbokningen: Dennis Fränberg vs Pasha Tarzi

Fränberg är den fightern som satt Nissfors Fight & Fitness på kartan och utöver att leda marschen för gymmet så fostrar han även nästa generation av unga talanger. 

Med en intensiv fightingstil med mycket press och aggressivt arbete i clinch har Fränberg säkrat fina segrar över Eni Begotaraj och Leonard Jonsson. I sina två senaste framträdanden in WFP har Fränberg dock sett sig besegrad via submission mot Ola Jacobsson och Gustaf Sandelin – nu återvänder han i hopp om att bryta den tuffa sviten. 

Stockholmaren Tarzi har en liknande intensitet i sin fightingstil som besegrade Ali Zabardast via TKO på Fight Club Rush 1. Efter ett par tuffa nederlag mötte han Linus Jönsson på WFP 4 och säkrade en seger på domslut efter tre ronder som har åldrats något fantastiskt bra. 

Tarzi var aktuell på WFP 6 senast där han gick tre tuffa ronder med ovannämnda Gustaf Sandelin. Efter full tid fick Tarzi se sig besegrad via domslut. 

Bägge mellanviktare lär vara hungriga för att återvända till vinstkolumnen – vilket bäddar för en brutalt underhållande drabbning. 

Läs mer: Här streamar du Bellator MMA i Sverige – helt gratis

Wolf Fight Promotion 8: Tillfälligt matchkort

  • Weltervikt (proffs): Sevan Madenjian vs TBA
  • Mellanvikt (A-klass): Ahmed Aljarkas vs Gustaf Sandelin
  • Lättvikt (proffs): Ola Jacobsson vs TBA
  • Fjädervikt (A-klass): Sebastian Furmanek vs TBA
  • Flugvikt (A-klass): Mustafa Muhammadi vs Javad Vahid Rezah
  • Mellanvikt (A-klass): Dennis Fränberg vs Pasha Tarzi

OBS: Matchordning ej fastställd 

Läs mer

Dennis Fränberg vs Pasha Tarza – vem vinner? 


Se till att kolla in vår engelskspråkiga systersida Frontkick.online och prenumerera på vår YouTubekanal för de bästa svenska kampsportsvideorna! 

ANNONS

Denna hemsidan använder cookies för att du ska få en bra upplevelse. Läs mer om vår integritetspolicy.