Nyheter

Norska ONE-stjärnan Anne Line Hogstad skriver på för Muay Thai for Life!

Publicerat 24 juli, 2023

By Lisa Melin Johansson

Foto: Chris Önnerby

Den 28 oktober återvänder Muay Thai For Life (MTFL) till Partille Arena i Göteborg med välgörenhetsgalan Unite Against Cancer, vars intäkter doneras till cancerforskning. Maximum Sports har tidigare rapporterat att Zvonimir Kralj och Vilda Ekhorn är signade för galan, och nu har ytterligare ett namn av rang bekräftats: Anne Line Hogstad!

Den norska stjärnan fajtas i ONE Championship, där hon är rankad 4:a i sin vikt i kickboxning samt 2:a i thaiboxning. Därtill är hon tvåfaldig ISKA-världsmästare, tvåfaldig skandinavisk mästare i K1-kickboxning, trefaldig norsk mästare och skandinavisk ISKA-mästare. 

Läs mer: Här streamar du Bellator MMA i Sverige – helt gratis

Återvänder till Göteborg

Det är inte heller första gången vi ser Hogstad i ringen i Partille; på den allra första MTFL besegrade hon Uma Galli i en fartfylld match där Hogstad visade sin dominans inte minst genom stabilitet och balans.

Det har ännu inte annonseratsHogstad möter, men Maximum Sports noterar att hon är i samma viktklass som Vilda Ekhorn, så en drabbning mellan de två talangerna är inte osannolik. Biljetter till MTFL: Unite Against Cancer finns att köpa på Tickster, och galan kommer i vanlig ordning även att streams på DAZN.

Läs mer

Vem vill du se Anne Line Hogstad mot i Muay Thai for Life?


Se till att kolla in vår engelskspråkiga systersida Frontkick.online och prenumerera på vår YouTubekanal för de bästa svenska kampsportsvideorna! 

ANNONS

Denna hemsidan använder cookies för att du ska få en bra upplevelse. Läs mer om vår integritetspolicy.