Nyheter

Nya matcher klara för AFN 2 - Sverige möter Norge!

Publicerat 17 juli, 2023

By Sebastian Vendel-Martinez

Allstars Fight Night (AFN) 2 är inbokat för Solna, Stockholm den 26 augusti. Under helgen kunde en kändismatch mellan Megic Mike och Ralle Ralz annonseras och nu har ytterligare två toppmatcher blivit klara för galan!

Det rör sig om två nordiska möten mellan Sverige och Norge och bägge är mellan hajpade fighters. 

I en catchviktmatch på 72 kilo kommer svenske Abdallah Habib (0-2) att ta sig an Norske Harda Karim (0-1). Allstars Habib har plockat medalj i både SM samt VM i thaiboxning och stod för en strålande knockout över Rahmads Stromanis i A-klass-MMA. Som proffs har han dock inte segrat ännu, då han har förlorat via submission mot både Christopher Bajo och Moe Ahmadi

Karim är en tuff, härdad fighter som har tävlat framgångsrikt inom A-klass-MMA i Cage Warriors Academy och har även representerat det norska MMA-landslaget. Han gjorde sin proffsdebut i UAE Warriors mot Abdalrahman Alhyasat och förlorade ett jämnt domslut efter tre ronder. 

I det andra grannmötet kommer svenske Tobias Bohlin (0-2) att ställas mot norske Afrim Thaqi (0-1).

Sandviken MMA:s Bohlin är en erfaren representant av det svenska MMA-landslaget. Som proffs har han gått två matcher i Zone Pro League, bland annat mot Nermin Mehmedagic, och har förlorat bägge. 

Thaqi har likt sin motståndare representerat sitt landslag utomlands. Han gjorde sin proffsdebut mot den irländske supertalangen Alexander O’Sullivan i Cage Warriors och tvingades klappa ut till en submission. 

Läs mer: Här streamar du Bellator MMA i Sverige – helt gratis

AFN 2: Tillfälligt matchkort 

  • Bantamvikt (A-klass): Liam Pitts vs Fabian Long
  • Lätt tungvikt (A-klass): Najib Adams vs Erwan Bresson
  • Megic Mike vs Ralle Ralz 2
  • Catchvikt 72 kilo: Abdallah Habib vs Harda Karim
  • Fjädervikt: Tobias Bohlin vs Afrim Thaqi 

Läs mer


Se till att kolla in vår engelskspråkiga systersida Frontkick.online och prenumerera på vår YouTubekanal för de bästa svenska kampsportsvideorna! 

ANNONS

Denna hemsidan använder cookies för att du ska få en bra upplevelse. Läs mer om vår integritetspolicy.