Nyheter

Tobias Harila klar för ny match i Cage Warriors - mot forne titelutmanaren!

Publicerat 25 juli, 2023

By Sebastian Vendel-Martinez

Foto: Stev Bonhage

Nu har den svenske knockoutartisten och supertalangen Tobias ”Bad Intention” Harila (12-3) bokats för sin nästa match: ett möte med tysken James Hendin (7-2)! 

Matchen sker efter chockbeskedet om att Harila tvingats avstå Dana Whites Contender Series på grund av visumproblem.

Mötet med Hendin äger rum på Cage Warriors 160 i Manchester, England den 29 september – samma event där Harilas lagkamrat Alexander Lööf går match.

Läs mer: Här streamar du Bellator MMA i Sverige – helt gratis

Inne på ny vinstsvit

Harila har under flera år varit en av Sveriges mest lovande talanger. Med sin underhållande och våldsamma fightingstil har han fått en stor skara fans som hejar på honom vart han än går. 

Sedan debuten i Cage Warriors har Harila upplevt något blandade resultat, men är nu inne i en ny vinstsvit med två raka knockoutvinster över Damon Wilson och senast Ryan Shelley

Hendin har spenderat nästan hela sin karriär i Cage Warriors där han har ett matchfacit på 6-2 i organisationen. Tysken utmanade om fjäderviktstiteln förra våren men fick se sig besegrad av Jordan Vucenic via submission. 

Sedan dess har Hendin återvänt till vinstkolumnen med en submissionseger över Araik Margarian.

Läs mer

Hur slutar matchen mellan Tobias Harila och James Hendin?


Se till att kolla in vår engelskspråkiga systersida Frontkick.online och prenumerera på vår YouTubekanal för de bästa svenska kampsportsvideorna! 

ANNONS

Denna hemsidan använder cookies för att du ska få en bra upplevelse. Läs mer om vår integritetspolicy.