Nyheter

Forne oktagonmästaren Jonas Mågård har hårda anklagelser - mot Felipe Lima: "Kriget är inte över"

Publicerat 3 augusti, 2023

By Sebastian Vendel-Martinez

Foto: Oktagon MMA

Förra helgen kröntes en ny mästare i bantamvikt i stororganisationen Oktagon, efter att svensk-brasilianske Felipe Lima besegrat danske Jonas Mågård via domslut efter fem dominanta ronder

Med dynamisk striking och skoningslösa slag från topp så lyckades Lima ständigt ligga steget före och hotade med flera submissionförsök. 

Nu verkar dock Mågård antyda på att det fanns orättvisa omständigheter kring Limas vinst. 

I inlägg på sociala medier säger sig Mågård ha fått ”nyheter” med bilder som anspelar på potentiell doping. 

  

  

Det finns dock inga uppgifter från varken Oktagon eller det tjeckiska MMA-förbundet om att Lima ska ha testat positivt för otillåtna substanser. I dagsläget verkar anklagelserna vara grundlösa. 

Lima såg Mågårds inlägg och svarade på sociala medier. 

– Jag är en riktig atlet och fighter jag behöver inte använda något för att vinna mot dig, sluta ljuga din patetiska råtta, skrev Lima. Du har ljugit under hela ditt fight camp, det är därför du fick betala priset. Sluta med dina lögner, acceptera att jag spöade skiten ur dig med en knäskada. Sist men inte minst önskar jag dig och din familj det bästa. Koncentrera dig på att återvända… Instagramfighter. Tack.

Läs mer: Här streamar du Bellator MMA i Sverige – helt gratis

Återvände efter två års frånvaro 

Lima har dessvärre drabbats av flera motgångar under de senaste åren, inklusive en chans i Road to the UFC som togs ifrån honom när motståndaren drog sig ur. 

Sist Lima tävlade innan Oktaogn var på Fight Club Rush 10 då han vann bantamviktstiteln efter att ha knockat Evgeny Odnorog i den första ronden med ett flygande knä mot kroppen. 

Nu har Lima vunnit två titlar i sina två senaste matcher och är nu rankad på förstaplats bland alla nordiska bantamviktare enligt Tapology

Läs mer

Tror du att Felipe Lima och Jonas Mågård möts i en returmatch? 


Se till att kolla in vår engelskspråkiga systersida Frontkick.online och prenumerera på vår YouTubekanal för de bästa svenska kampsportsvideorna! 

ANNONS

Denna hemsidan använder cookies för att du ska få en bra upplevelse. Läs mer om vår integritetspolicy.