Nyheter

Smilla Sundell går superfight mot Allycia Hellen Rodrigues - mästare mot mästare!

Publicerat 16 augusti, 2023

By Sebastian Vendel-Martinez

Den svenska ONE-mästaren Smilla ”The Hurricane” Sundell var bokad för att möta Jackie Buntan i en returmatch om stråviktstiteln, men kommer nu istället att ta sig an den brasilianska atomviktsmästaren Allycia Hellen Rodrigues!

Matchen sker fredag den 29 september och annonserades av ONE själva. Enligt organisationen har Buntan tvingats dra sig ur matchen på grund av personliga skäl. 

Läs mer: Här streamar du Bellator MMA i Sverige – helt gratis

Svenska som skapade historia 

Sundell gjorde entré i ONE med en dominant vinst via TKO över Diandra Martin. Därefter kunde svenskan skapa historia genom att bli den yngsta mästaren någonsin i ONE – endast 17 år gammal! Detta gjorde hon efter att ha kört över Jackie Buntan i fem ronder för att säkra titeln i stråvikt. 

Sedan dess har Sundell också hunnit med en total överkörning mot serbiska Milana Bjelogrlic i kickboxning. 

Rodrigues är en glödhet talang som fick titelmatch direkt i sin första match i ONE  mot superstjärnan Stamp Fairtex – vän och lagkamrat till Sundell! Trots det tuffa uppdraget segrade Rodrigues via domslut och blev mästare i atomvikt.

Sedan dess har hon hunnit försvara titeln mot Janet Todd.

Läs mer

Hur går det för Smilla Sundell mot Allycia Hellen Rodrigues?


Se till att kolla in vår engelskspråkiga systersida Frontkick.online och prenumerera på vår YouTubekanal för de bästa svenska kampsportsvideorna! 

ANNONS

Denna hemsidan använder cookies för att du ska få en bra upplevelse. Läs mer om vår integritetspolicy.