Nyheter

Supertalangen från Malmö; Amir El-Dakkak, ställs mot Nasim "The Matrix" Kazem i äkta toppmatch!

Publicerat 13 augusti, 2023

By Sebastian Vendel-Martinez

Foto: Tomasz Piwinski, Andres ”El Chapo” Viracca

Muay Thai for Life (MTFL) 6.0: Unite Against Cancer är inbokat för Partille Arena den 28 oktober och fick nyss ett av galans mest spännande tillskott: Amir El-Dakkak vs Nasim Kazem!

El-Dakkak har vunnit junior-SM två gånger och är en av Malmö Muay Thais mest lovande talanger. Hittills är El-Dakkak obesegrad i MTFL med två raka segrar över Magnus Blomberg och Ali Mervash

Tidigare i år spenderade El-Dakkak mycket tid på Venum Training Center i Thailand tillsammans med bland andra den stigande stjärnan Freddy ”Krueger” Castro. 

Kazem är en av Göteborgs mest fruktade fighters då han ständigt pressar framåt med en intensitet som många inte tidigare skådat. Han vann junior-SM år 2012 och har dessutom representerat det svenska MMA-landslaget. 

I MTFL  besegrade Kazem den meriterade spanjoren Tiago Mendes och gick därefter en jämn, tuff match mot Freddy Castro Gonzalez på MTFL 2.0. Göteborgaren förlorade ett delat domslut efter full tid. 

I sitt senaste framträdande mötte Kazem Linus Bylander i den delade huvudmatchen på MTFL 5.0. Det blev ett oförglömligt, blodigt och våldsamt krig som gick tiden ut. Kazem må ha förlorat ett domslut men vann respekt och vördnad från alla inom svensk kampsport. 

Läs mer: Här streamar du Bellator MMA i Sverige – helt gratis

Muay Thai for Life 6.0: Unite Against Cancer – Tillfälligt matchkort 

  • Superlättvikt: Linus Bylander vs Kim Falk 
  • Damers flugvikt: Vilda Ekhorn vs Anne-Line Hogstad
  • Catchvikt 65 kg: Amir El-Dakkak vs Nasim Kazem
  • Tungvikt: Hassan Oseni vs TBA
  • Tungvikt: Zvonimir Kralj vs TBA

Läs mer

Vem vinner: Amir El-Dakkak eller Nasim Kazem?


Se till att kolla in vår engelskspråkiga systersida Frontkick.online och prenumerera på vår YouTubekanal för de bästa svenska kampsportsvideorna! 

ANNONS

Denna hemsidan använder cookies för att du ska få en bra upplevelse. Läs mer om vår integritetspolicy.