Nyheter

Fight Club Rush 17: Arlind Berisha vinner proffsdebuten efter 29 sekunder!

Publicerat 9 september, 2023

By Sofia Gembel

Foto: FCR Instagram, Marijo MGfoto

En av matcherna på huvudkortet på kvällens gala på FCR 17 var lätt tungviktsmatchen mellan Arlind Berisha och Mustafa Atrakchi! Detta var match nummer två på huvudkortet.

Första ronden började med att de kände på varandra och hittade distansen. Berisha tog kommandot snabbt och fick in ett pricksäkert slag som resulterade i att Atrakchi föll ner på mattan. Den norska fightern Berisha vann sin proffsdebut via ref stop contest efter endast 29 sekunder in i första ronden. 

Läs mer: Här streamar du Bellator MMA i Sverige – helt gratis

Meriterad A-klassfighter vs. Bronsmedaljör i SM

Berisha som är en av de mest meriterade A-klassfighterna i Norge var inbokad att göra sin proffsdebut på Wolf Fight Promotion tidigare i år men matchen ställdes in. Men han gjorde istället sin proffsdebut ikväll på FCR 17.

Hans amatörmatchfacit är på 8-1 och hans enda förlust var via enhälligt domslut på IMMAF. Vi har tidigare kunnat se honom på galor som Gorilla Fight Club och Cage Warriors Academy South East. 

Motståndaren Atrakchi representerar Renyi i Umeå och han har tidigare vunnit brons i MMA-SM. Innan detta har han också levererat en imponerade prestation när han representerade det svenska landslaget. Han tog sig till semifinal i VM 2018, och kom hem med en bronsmedalj för Sverige. 

Läs mer

Vem vill du se Berisha möta härnäst?


Se till att kolla in vår engelskspråkiga systersida Frontkick.online och prenumerera på vår YouTubekanal för de bästa svenska kampsportsvideorna! 

ANNONS

Denna hemsidan använder cookies för att du ska få en bra upplevelse. Läs mer om vår integritetspolicy.