Nyheter

Robinsonstjärnan Erik Wahrolén och donation till välgörenhet annonserade för AFN 4!

Publicerat 31 oktober, 2023

By Sebastian Vendel-Martinez

Foto: Patrik ”Sexy Carrot Cake” Persson

Årets sista, svenska MMA-gala blir Allstars Fight Night (AFN) 4 som äger rum i Solna den 30 december. Organisationen har nyss gjort två stora annonseringar: Erik Wahrolén (1-0) kommer att tävla och dessutom kommer 10% av intäkterna kommer att gå till de krigsdrabbade i Palestina, vilket annonserades via ett inlägg på sociala medier

”AFN kämpar för fred. Vi är förkrossade att se vad som händer i Palestina. Oskyldiga män, kvinnor och särskilt barn blir dödade varje dag. Av denna anledningen har vi bestämt oss för att donera 10% av alla intäkter till folket i Gaza.”

Wahrolén är en oerhört skicklig grappler med brunt bälte i BJJ som radade upp tre raka segrar i A-klass-MMA – två utav dem via submission. 

Förra månaden gjorde Wahrolén sin proffsdebut på Fight Club Rush 17 och chockade många när han knockade Ibrahim Halil-Milli tidigt i den första ronden!

I dagsläget är Wahroléns motståndare inte annonserad, men han är tillbaka i förhoppningar om att avsluta året med en vinstsvit.

Läs mer: Lögner, svek och manipulering – anklagelser haglar över Stockholmscoach

Matchkort för AFN 4

AFN 4 går av stapeln i Solna, Stockholm, dagen före nyårsafton och är en perfekt avslutare på organisationens premiärår. Vi kommer bland annat få se en titelmatch i fjädervikt mellan Sakhi ”Machete” Qambari och finlands Hama Dara.

Kolla in matchkortet nedan!

  • Titelmatch i fjädervikt: Sakhi Qambari vs Hama Dara
  • Flugvikt: Zoran Milic vs Hamid Tawana
  • Weltervikt: Zelim Zubairaev vs Danijel Grbic
  • Damers lättvikt: Ida Rääf vs Jennifer Ankerud
  • Moe Ahmadi vs. Milan Filipovic
  • Lättvikt: Erik Wahrolén vs TBA

Läs mer

Vem borde Erik Wahrolén möta på AFN 4? 


Se till att kolla in vår engelskspråkiga systersida Frontkick.online och prenumerera på vår YouTubekanal för de bästa svenska kampsportsvideorna! 

ANNONS

Denna hemsidan använder cookies för att du ska få en bra upplevelse. Läs mer om vår integritetspolicy.