Nyheter

Jake Paul ställs mot proffsboxaren André August: "Mer än bara business"

november 9, 2023

 

By Sebastian Vendel-Martinez

Före detta Youtubestjärnan och numera kändisboxaren Jake Paul (7-1) är nu klar för sin nästa match: ett möte med proffsboxaren André August (10-1-1)!

Herrarna kommer mötas i cruiservikt i en åttarondersmatch den femtonde december i Orlando, Florida. Eventet kommer att sändas på DAZN.

– Jag tänker söka vägen mot storhet mot folk som har boxats hela deras liv, sade Paul inför matchen. Nu handlar det om mer än business. Jag vill bygga erfarenhet i ringen mot rutinerade fighters. 

Läs mer: Lögner, svek och manipulering – anklagelser haglar över Stockholmscoach

Ställs mot tuffaste motståndet hittills 

Paul, 26, har för det mesta mött pensionerade MMA-fighters eller influencers under sin boxningskarriär Han fick sin första förlust i karriären i februari i år via ett kontroversiellt delat domslut mot Tommy Fury.  

Därefter återvände Paul till vinstkolumnen med en vinst på domslut mot den forne UFC-fightern Nate Diaz

35-årige August har tävlat sedan 2013 och ligger inne på en fem matcher lång vinstsvit. Sist han tävlade var i augusti när han blev den första att besegra Brandon Martin

Läs mer

Vem vinner: Jake Paul eller André August? 


Se till att kolla in vår engelskspråkiga systersida Frontkick.online och prenumerera på vår YouTubekanal för de bästa svenska kampsportsvideorna! 

ANNONS

Denna hemsidan använder cookies för att du ska få en bra upplevelse. Läs mer om vår integritetspolicy.