Nyheter

Kampsportsprofil lanserar Viracci Sports Management: "Vet vad fighters behöver"

november 16, 2023

Av Tobias Lindkvist

Viracci Sports Management MMA Maximum Sports

Käftsmällspodden’s grundare Andres Viracca lanserar ett nytt sportmanagementbolag på den skandinaviska kampsportsmarknaden – Viracci Sports Management. 

I en intervju med Maximum Sports systersida Frontkick.online, förklarar enteprenören och kampsportsentusiasten varför Sverige behöver ett nytt managementbolag med ett helt nytt perspektiv.

– Eftersom samarbetet med Wolf Fight Promotion inte blev av så satsar jag på fighters istället. Som ni vet har jag alltid eftersträvat fighters bästa, säger Viracca. Jag vill erbjuda mina fighters allt de behöver. Eftersom jag bevakat sporten noggrant de senaste tre åren ser jag en hel del brister och utvecklingsbehov.

Läs mer: Lögner, svek och manipulering – anklagelser haglar över Stockholmscoach

Viracci Sports Management har en unik version

Viracci Sports Management kommer representera klienter från en rad olika kampsporter såsom MMA, boxning och thaiboxning.

Visionen är att erbjuda matchmaking, media exponering, sponsoravtal, juridisk hjälp, resor till fightcamps och hjälp med idrottspsykologi.

– Det här är något jag egentligen hållit på med de senaste åren utan att sätta namn på det. Nu är jag redo att gå hela vägen, säger Viracca. Jag vill även arbeta nära klubbar och coacher för klienternas bästa utveckling.

För tillfället har Viracci knytit till sig omrking tio kampsportare.

– För att säkerställa kvaliteten gentemot våra klienter så genomgår jag en licensierad Sport management utbildning.

Läs mer


Se till att kolla in vår engelskspråkiga systersida Frontkick.online och prenumerera på vår YouTubekanal för de bästa svenska kampsportsvideorna! 

ANNONS

Denna hemsidan använder cookies för att du ska få en bra upplevelse. Läs mer om vår integritetspolicy.