Nyheter

Första matchen officiellt annonserad för AFN 5 Fabian Misk vs Fredrik Sandberg!

januari 8, 2024

 

By Sebastian Vendel-Martinez

Foto: Tomasz Piwinski & Patrik Persson

Efter ett mycket framgångsrikt 2023 är nu Allstars Fight Night (AFN) tillbaka för en ny gala! Den nionde mars äger galan rum i Stockholm och det första mötet är nu officiellt: Fabian Misk kommer ta sig an Fredrik Sandberg i weltervikt!

Söders Fight Gyms Misk är en av gymmets stigande talanger, med imponerande segrar över fighters som Firas Kaaki. Han gick senast match mot Emil Näsman på AFN 3 i ett möte som teknisk sett var i MMA, men där herrarna hade kommit överens om att enbart köra striking. Näsman vann slutligen via knockout. 

Sandberg representerar Fit4Fight i Göteborg och vann sin MMA-debut på knockout knappt en halv minut in i den första ronden. 

På Wolf Fight Promotion 8 ställdes han mot August Jacobsson och förlorade via submission i rond två. 

Läs mer: Lögner, svek och manipulering – anklagelser haglar över Stockholmscoach

Norska thaiboxningsmästaren går match med MMA-handskar

Misk vs Sandberg må vara den första matchen som är bokad men Maximum Sports kunde förra veckan avslöja ett enormt namn som nu är klar för galan. 

Den flerfaldige norska thaiboxningsmästaren Anne Line Hogstad, som också tävlar i ONE Championship, har bokats för match.

Hon kommer att gå en MMA-match i A-klass-MMA med en överenskommelse med sin motståndare om att hålla matchen stående- likt matchen mellan Misk och Näsman. 

AFN:s promotor Mohammad Babadivand berättar att de nu accepterar intresseanmälningar för de som vill mäta sig mot en av Norges mest meriterade thaiboxare. 

– Vi är otroligt glada över att kunna samarbeta med Anne Line Hogstad för nästa gala, säger babadivand till Maximum Sports. Frågan är: Finns det några svenskar som vill anta utmaningen?

Läs mer

Vem vinner: Fabian Misk eller Fredrik Sandberg? 


Se till att kolla in vår engelskspråkiga systersida Frontkick.online och prenumerera på vår YouTubekanal för de bästa svenska kampsportsvideorna! 

ANNONS

Denna hemsidan använder cookies för att du ska få en bra upplevelse. Läs mer om vår integritetspolicy.