Nyheter

Muay Thai For Life 7.0 Officiellt annonserat: "Större och bättre"

januari 4, 2024

 

By Sebastian Vendel-Martinez

Foto: Chris Önnerby

Efter en mycket framgångsrik sjätte gala är nu Muay Thai for Life (MTFL) 7.0 officiellt annonserat! 

Galan kommer att äga rum på Quality Hotel Friends i Solna, Stockholm söndag den 31 mars. Det är samma plats där Fight Club Rush 15 ägde rum och minst två kampsportsgalor kommer att äga rum på Quality Hotel Friends i år. 

I dagsläget har ingen fighter eller match blivit annonserad, men det finns en mycket god chans att MTFl-favoriter som har tävlat på tidigare galor återvänder på nästkommande gala. 

Läs mer: Lögner, svek och manipulering – anklagelser haglar över Stockholmscoach

”Kommer behöva nya mål att överträffa”

MTFl-promotor Patrick Thomsen ser fram emot att debutera i Stockholm efter att hittills ha hållit fem galor i Göteborg samt en i Malmö. 

– Förra året var otroligt framgångsrikt för MTFL och nu siktar vi på att uppnå nya höjder, nå ut till en bredare publik och sätta nya rekord under 2024, med start i Sveriges huvudstad, säger Thomsen till Maximum Sports. Sedan starten av MTFL har målet varit att bli den allra bästa thaiboxningsgalan i Norden – det är vi redan, men det tar inte slut där. Vi kommer fortsätta att utvecklas, växa och siktar på att bli en av de ledande kampsportsorganisationerna i Norra Europa. Snart kommer vi behöva sätta nya mål att överträffa, vi blir bara större och bättre. 

MTFL 6.0: Unite Against Cancer var organisationens hittills största och mest väl mottagna gala hittills med ett flertal matcher som fick placeringar på Maximum Sports lista på de bästa thaiboxningsmatcherna år 2023

Om den förra galan var någon indikation på var MTFL är på väg så kan det kommande året mycket väl bli organisationens bästa. 

Läs mer

Vilka fighters vill du se på Muay Thai For Life 7.0?


Se till att kolla in vår engelskspråkiga systersida Frontkick.online och prenumerera på vår YouTubekanal för de bästa svenska kampsportsvideorna! 

ANNONS

Denna hemsidan använder cookies för att du ska få en bra upplevelse. Läs mer om vår integritetspolicy.