...
Connect with us

Senaste nytt

UFC Vegas 95 med Pannie Kianzad – Matchkort, svenska tider och info

Publicerat

Pannie Kianzad UFC Maximum Sports (1)
Previous1 of 2

Med tre förluster i sina senaste fyra matcher kan Pannie Kianzad ha kniven mot strupen inför sitt möte med Karol Rosa på helgens UFC Vegas 95. Missa inte den topprankade svenskans match i helgen! Starttider och matchkort hittar du på nästa sida.

Om ett par dagar kommer MMA-jätten att återvända till APEX-arenan för ännu en Fight Night-gala. Den mest spännande matchen för svenska fans blir förstås Kianzad vs. Rosa. ”Banzai” Kianzad är en av tre rankade svenskar i den världsledande MMA-organisationen. Mot Rosa, som för närvarande återfinns på åttondeplats i bantamviktsrankingen, får ”Banzai” möjlighet att klättra sig upp i divisionen och ta sig ett steg närmare en titelchans. Rosa har varvat vinster med förluster de senaste åren men har besegrat bland andra Yana Santos och den svenska UFC-veteranen Lina Länsberg tidigare.

Huvudmatchen bjuder på ett spännande tungviktsmöte mellan polacken Marcin Tybura och moldoven Serghei Spivac. Tybura ströp ut Tai Tuivasa i sin senaste match och har bara förlorat mot Alexander Volkov och Tom Aspinall de senaste fem åren. Han har gått 8-2 i sina senaste tio matcher och har dessutom en vinst över Spivac sedan tidigare.

Fler matcher att hålla koll på inkluderar:

  • Chris Gutiérrez vs. Quang Le
  • Toshiomi Kazama vs. Charalampos Grigoriou
  • Chepe Mariscal vs. Damon Jackson
Previous1 of 2