...
Connect with us

Hetast Just Nu

UFC-chefen ger ny uppdatering om Conor McGregor

Publicerat

Conor McGregor UFC (2)

Det har gått över tre år sedan UFC-stjärnan Conor McGregor senast klev in i oktagonen och tävlade.

Den irländska före detta dubbelmästaren förlorade en trilogimatch mot Dustin Poirier i juli 2021 på UFC 264, efter att han brutit benet i slutet av den första ronden. Trots sin frånvaro från buren har ”The Notorious” hållit sig aktiv på andra sätt.

Han har bland annat gjort sin skådespelardebut i filmen Road House och även kommit att ta en ledande roll inom Bare Knuckle Fighting Championship (BKFC). Det var länge tänkt att McGregor skulle ha gjort sin UFC-comeback mot Michael Chandler i juni, men en skada satte stopp för den matchen. Sedan dess har McGregor vid flera tillfället insinuerat att en comeback är på gång, men ännu har inget materialiserats.

UFC-chefen Dana White har nu gett en uppdatering om McGregors retur till buren. White säger att fansen kan förvänta sig att se McGregor tillbaka i buren tidigt nästa år.

– Låt mig säga så här: Jag var den som sa att jag inte trodde att han skulle gå match i år, mitt i allt prat om allt annat, sa White till New York Post Sports. Conor McGregor kommer att slåss nästa år, tidigt 2025. Han har haft så mycket ledigt. När det gäller ”hungern”… Han är en mycket förmögen kille. Vi kommer att få se. Vi får se när han kommer tillbaka, men han är definitivt en av de stora superstjärnorna inom sporten, (en fighter) som lyfte UFC över hela Europa och andra delar av världen. Han har varit en stor stjärna och en väldigt bra partner för oss.

Är Conor McGregor slut som MMA-fighter?

McGregors comeback har blivit ett av de mest omtalade matcherna inom UFC. Frågan är dock om hans inaktivitet och många skandaler utanför buren har gjort att fansen vänt honom ryggen, eller om han kommer att återvända till oktagonen och fortsätta vara sportens främsta stjärna?

Skulle McGregor vinna sin nästa match skulle det vara hans första vinst sedan januari 2020, då han knockade den numera pensionerade UFC-veteranen Donald Cerrone. McGregor har förlorat tre av sina fyra senaste MMA-matcher och om man går igenom hans segrar i UFC så är det endast Jose Aldo och Max Holloway som fortfarande är aktiva i organisationen.

Är du intresserad av att se Conor McGregor tävla igen?