...
Connect with us

Exklusivt

Sweden Top Teams stjärnor: ”Håll ögonen på dem”

Publicerat

Sweden Top Team fighters
📸 Instagram (@_altancelik_) + MGFoto.nu
Previous1 of 3

När Altan Celik pratar om framtiden för Sweden Top Team, är det tydligt att klubben inte bara handlar om att bygga en stark struktur – det handlar också om att lyfta fram de fighters som utmärker sig genom hårt arbete och teknisk skicklighet.

I en intervju med Maximum Sports nämde Celik flera fighters som står redo att ta nästa steg i sin karriär, både inom Sverige och internationellt.

– Vi har ett nytt team och det kommer att ta lite tid innan vi får upp den dynamik vi strävar efter, men redan nu finns det några namn som är värda att hålla ögonen på, berättar Celik.


MISSA INTE:
Nya Sweden Top Team vill ta sig till toppen av MMA-Sverige


En av de fighters som Celik lyfter fram är Mashrab Mamadaliyev, som nyligen imponerade med en TKO-seger i FCR 21 den 7 september. Celik beskriver honom som en tekniskt skicklig fighter med en brutal fightingstil som kan komma att ta sig långt. Trots att han förlorade sina två första proffsmatcher via avslut så har han kommit att visa att han är här för att stanna.

Du kan se hans senaste match här nedan:


”Slimboy” Moe Ahmadi hade inte turen med sig i sin huvudmatch mot Theodor Berggren på FCR 21. Enligt Celik var det bara ett farthinder på en lång karriär som grundar sig i Ahmadis arbetsmoral och teknisk förmåga. Med grappling på hög nivå, showmanship och mycket erfarnhet är Sweden Top Team säkra på att ”Slimboy” går en ljus framtid till mötes.

– Moe tränar alltid väldigt hårt och är väldigt duktig. Resultatet gick inte hans väg sist, men det är en fighter som alltid kommer tillbaka starkare.


 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av fcr.mma (@fcr.mma)


Artikeln fortsätter – Tryck NEXT för att läsa vidare.

Previous1 of 3