Connect with us

Exklusivt

EXKLUSIVT: Amir Malekpour slåss om titeln i Cage Warriors!

Publicerat

Amir Malekpour Cage Warriors MaximumSports MMA
Photo via Cage Warriors

Det står nu klart att Amir Malekpour kommer att slåss om Cage Warriors interimtiteln i flugvikt härnäst!

Malekpour kommer att äntra buren med en vinstsvit på fem raka, varav tre av dessa har kommit i Cage Warriors. Han har dessutom avslutat merparten av sina motståndare. I sin senaste match besegrade han Tom Creasy i en vild match på Cage Warriors 169 i mars, där 34-åriga Malekpour visade att han är en kraft att räkna med i toppen.

Malekpour kommer att möta fransmannen Nicolas Leblond den 20 juli i London. Leblond var bokad att möta flugviktsmästaren Shajidul Haque i en match om bältet, men Haque var tvungen att dra sig ur på grund av en skada. Leblond och Malekpour kommer nu att få chansen att säkra interimbältet och nästa titelchans i Cage Warriors!


MISSA INTE


Cage Warriors 174: Nicolas Leblond vs Amir Malekpour

Leblond var senast i buren den 20 april då han avslutade Scott Malone i första ronden. Han har just nu en vinstsvit på fyra raka avslut, varav tre av dessa kommit i Cage Warriors.

Leblond vs Malekpour kommer dock inte bli den enda matchen där Sverige är representerat. Alexander Lööf kommer även att delta i CW:s allra första prizefighter-turnering. Lööf kan komma att slåss två gånger på samma kväll, för en chans att vinna prispotten på över en halv miljon kronor. Lööfs första motståndare är redan avslöjad!

På samma matchkort ser vi även Norgebaserade svenskan Camilla Bergström ta sig an Eimear Darcy. Matchen kommer att bli Bergströms debut som proffs efter åtta amatörmatcher i bland annat Cage Warriors Academy South East (CWSE).

Inte nog med det, fem dagar senare kommer Robin Roos att göra sin CW-debut då han utmanar italienaren Dario Bellandi om mellanviktstiteln!


Exklusivt: Robin Roos berättar allt om stora titelmatchen
– debut under UFC-veckan i Manchester