Connect with us

Senaste nytt

Tränaren avslöjar bonusbeloppet Alex Pereira fick – efter UFC 303!

Publicerat

Alex Pereira UFC 303 bonus

Lätt-tungviktsmästaren Alex Pereira räddade UFC 303 och blev rejält kompenserad för det.

När Pereiras tränare Plinio Cruz gästade The MMA Hour så kunde han avslöja att UFC-chefen Dana White gav mästaren en specialbonus efter toppgalan. Pereira knockade Jiri Prochazka med en brutal huvudspark i andra ronden efter att ha accepterat titelförsvaret på bara två veckors varsel. Detta efter att Conor McGregor tvingats dra sig ur på grund av en skada.

Enligt Cruz så ska Pereira fått 303 000 dollar av UFC-chefen för sin knockoutvinst.

– (Pereira) snackade med Dana och de pratade om en massa saker, och Dana sa, ”Faktum är att du vann Performance of the Night”. Och (Pereira) frågade, ”303,000 dollar?” (White) sa, ”Nej, nej, nej, 50 000 dollar”.

– Men faktum är att han inte gjorde det. De gav 300,000 dollar i bonus för UFC 300 och (Pereira) fick inte någon Performance of the Night. De gav två till Max (Holloway) och han var lite sur över det. Och jag tror att på grund av deras historia och att (Pereira) sedan tog matchen på två veckors varsel så tittade Dana på honom och sa, ”Vet du vad, mannen? Jag kommer att ta hand om dig. Du får 303 000 dollar. Han skämtade till och med och sa att (Pereira) kunde köpa en superbil för de pengarna. Pereira sa; ”Jag har tillräckligt med superbilar”. Han vill ha en Cybertruck.


MISSA INTE


Team Alex Pereira förklarar knockoutvinsten

Knockoutvinsten var långt ifrån en turspark. Pereira avslöjade efter matchen att hans tränare hade sett klipp från Prochazkas uppvärmning och märkte något som fick dem att ändra sin strategi. Med bara tjugo minuter kvar till match lade de till sparken som slutligen skulle bli början till slutet i den andra ronden.

Det skulle bli en spark värd 303,000 dollar i bonus, ca. 3,2 miljoner kronor och Pereiras fjärde raka vinst.