Nyheter

Svenske doldisen radar upp tredje raka segern via avslut!

Publicerat 13 juni, 2022

By Sebastian Vendel-Martinez

Vad väntar den tatuerade terrorn härnäst? 

Det var en fullspäckad MMA-helg, inte minst för den svenske welterviktaren Oliver Axelsson (3-0) från Kingpin Jönköping – som radade upp ännu en seger!

Axelsson ställdes mot indiern Suyash Jadhav (0-1) som gjorde sin professionella debut efter att ha säkrat ett imponerande matchfacit på 15-1 som amatör. Mötet skedde på organisationen Spartacus MMA i Thailand.

Svensken tog kommandot tidigt och träffade med många fina knän innan han fick ner sin motståndare och fick Jadhav att klappa ut till en north-south choke. 

Mer UFC, MMA & svensk kampsport: 

Tre raka vinster på avslut

Axelsson har tävlat flitigt i Sverige inom A-klass-MMA. Han har bland annat avslutat Oskar Carlsson på Wolf Fight Promotion 3 i en väldigt underhållande match. 

Sedan sin sista match på hemmaplan har dock Axelsson spenderat mycket tid i Thailand och har hunnit tävla tre gånger på strax ver en månad. 

Axelsson gjorde proffsdebut mot thailändaren Petchsila Ali och vann via TKO i den första ronden. Svensken följde upp med en submissionvinst över amerikanen Jess Morgan.

Det finns flera svenska MMA-galor som väntar i höst och framtiden ser onekligen ljus ut för den publlikvänliga och avslutsbenägna talangen från Kingpin Jönköping. 

Vem vill du se Oliver Axelsson möta härnäst? 

Annons