Nyheter

Tobias Harila klar för ny match på Cage Warriors mot ex-titelutmanare!

Publicerat 9 juni, 2022

By Sebastian Vendel-Martinez

Foto: Stev Bonhage

Tobias Harila. Foto: Stev Bonhage

Nu är det klart: den svenske knockoutartisten Tobias ”Bad Intention” Harila (10-2) kommer att möta britten James Hendin (6-2) i sommar!

Det är säkra källor till Maximum Sports som informerar om mötet, som äger rum på Cage Warriors 141 i London den 22 juli. Cage Warriors har ännu inte annonserat matchen, men kontrakten ska vara påskrivna. 

Mer UFC, MMA & svensk kampsport: 

Nio utav tio segrar via knockout!

Harila är en produkt av Västerås Fight Club och huvudtränaren Jörgen Hamberg. Den unge fightern representerade det svenska MMA-landslaget mycket framgångsrikt och sadlade om till proffs i maj 2015. 

Harila vann sju utav sina åtta första matcher och byggde upp ett fruktat rykte då han knockade motståndaren i varenda seger. ”Bad Intention” vann dessutom titeln som ”Bad Boy of Sweden” i Fight Club Rush efter att ha knockat Fernando Flores i den första ronden. 

Framgångarna ledde till ett möte med obesegrade Adam Westlund på Superior Challenge 21 i november 2020. Herrarna krigade i tre våldsamma, blodiga ronder – ett möte som de flesta fans ser som den bästa svenska MMA-matchen någonsin. Harila segrade via delat domslut och fick kontrakt med Cage Warriors kort därefter. 

Sedan han börjat tävla i Cage Warriors har Harila ett matchfacit på 2-1 i organisationen. Bortsett från en frustrerande poängförlust mot en oerhört passiv William Gomis har båda Harilas segrar i organisationen skett via knockout i den första ronden, senast mot Decky McAleenan

Britten Hendin har spenderat nästan hela sin proffskarriär i Cage Warriors. Han har ett matchfacit på 5-2 i organisationen och kommer senast från en submissionförlust mot fjäderviktsmästaren James Vucenic.

Hur slutar Tobias Harila vs James Hendin?

Annons

Denna hemsidan använder cookies för att du ska få en bra upplevelse. Läs mer om vår integritetspolicy.