Nyheter

Wolf Fight Promotion 4 officiellt - Här är allt vi vet

Publicerat 23 juni, 2022

By Sebastian Vendel-Martinez

Förra galan bjöd på årets knockout 2021

Wolf Fight Promotion 4. Foto: Patrik Persson

Nu är det klart: Wolf Fight Promotion (WFP) 4 kommer att gå av stapeln på Halmstad Arena den första oktober!

WFP:s återkomst har varit något känd bakom scenerna men blev officiellt annonserad av organisationen via sociala medier.

Hittills har inga matcher annonserats, men biljetter kan köpas redan nu på Tickster till rabatterade priser. Läktarplatser kostar 298 kronor, delade platser vidd VIP-bord går på 498 kronor och ett eget VIP-bord med 14 platser kostar 7980 kronor.

Dörrarna öppnas för publiken 16:00, matchstart förväntas bli cirka 16:45.

Det är ingen mindre än den svenska MMA-stjärnan och Halmstadsonen David Jacobsson som står bakom WFP. Jacobsson kan utlova mycket av vad fansen börjat vänja sig vid med WFP: actionspäckad MMA-underhållning!

– Det kommer att smälla, säger Jacobsson till Maximum Sports. Vi blir bättre och bättre efter varje gala men har trots det valt att behålla de låga biljettpriserna.

– Vi vill gynna de som är taggade varje gång, oavsett vem som fightas. Vi håller ett högt publikvärde varje gång och gör bara matcher som har potential att bli riktigt underhållande.

– Jag vågar att säga att Wolf har de galor mer absolut bäst stämning i hela Sverige, det sker inte av en slump. Stort tack till alla fantastiska människor som har gjort och kommer göra våra galor magiska

Mer UFC, MMA & svensk kampsport: 

 

 
 
 
 
 
Visa detta inlägg på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ett inlägg delat av Wolf Fight Promotion (@wolffightpromotion)

Förra galan enorm succé

Hittills har tre WFP-galor hållits och fansen har kunnat avnjuta en allt bättre kvalitet och produktion för varje event.

WFP 3 blev en storslagen succé med våldsamt underhållande matcher från start till slut. Utöver en otroligt minnesvärd huvudmatch mellan hemmafavoriten Robert Nyström och Hamid Sadid samt en titelvinst i A-klass-MMA för tungviktaren Kevin Munje så bjöds fansen på årets knockout.

Halmstads egna Samuel Bark ställdes mot Allstarstalangen Baysangur Makaev och levererade ett brutalt flygande knä som lämnade MMA-Sverige med hakan på golvet.

WFP skulle ha återvänt med organisationens fjärde gala förra året men restriktioner satte stopp för återkomsten.

Även om inga fighters eller matcher annonserats finns det en god chans att lokala fighters som Nyström återvänder för match på hemmaplan.

Vilka fighters vill du se tävla under Wolf Fight Promotion 4?

Annons

Denna hemsidan använder cookies för att du ska få en bra upplevelse. Läs mer om vår integritetspolicy.