Nyheter

KLART: Supertalangen Ali Taleb antagen till PFL:s Europaturnering!

Publicerat 23 augusti, 2022

By Sebastian Vendel-Martinez

I helgen gick Malmöfenomenet Ali Taleb (8-0) match i PFL med förhoppning om att kvala in i stororganisationens Europaturneringen nästa år. Det är precis vad han nu lyckats med. 

Taleb ställdes mot den obesegrade britten Darius Mafi under galan, men motståndares fläckfria matchfacit höll inte länge. På mindre än två minuter hade skåningen skakat Mafi med ett slag, och sedan strypt ut honom med en giljotin. Det var en strålande seger. ’

Alla som segrade under galan skulle inte kvala in till PFL:s Europaturnering nästa år, där över en miljon kronor står på spel för vinnarna i varje division. Taleb var dock näst intill ett givet tillskott, vilket PFL nyligen bekräftade. 

Det är ännu inte klart exakt när eller var PFL:s Europaturnering går av stapeln, men oavsett så kommer vi få se Taleb tävla och försöka ta sig till final. 

Hittills har Taleb avslutat alla utom en av sina motståndare och han börjar snabbt bli en farlig kraft att räkna med. Nu gör han svenske Sadibou Sy sällskap i PFL – som kommer gå finalmatch i den ordinära turneringen. 

Läs mer

Tror du Ali Taleb kan vinna PFL:s Europaturnering? 

Annons

Denna hemsidan använder cookies för att du ska få en bra upplevelse. Läs mer om vår integritetspolicy.