Connect with us

Boxning

Linn Sandström återvänder i veckan för ny match: ”Nu kör vi!”

Publicerat


Nyheter

Linn Sandström återvänder i veckan för ny match: ”Nu kör vi!”

 

By Sebastian Vendel-Martinez

Foto: Stefan Romare

Den svenske proffsboxaren Linn Sandström (7-2-2) är nu tillbaka för en ny match! 

Sandström kommer att ta sig an thailändska Arisara (6-5) från Manopchai Gym redan nu på torsdag den 25 januari i Bangkok, Thailand, matchen blev annonserad via sociala medier. 

– Bara sådär är vi tillbaka! Efter ett par månader utanför ringen är jag nu riktigt taggad för att annonsera att jag kommer gå tio ronder igen den 25 januari här i Bangkok, Thailand, skrev Sandström på Instagram.

– Ett stort tack till alla som har hjälpt mig att komma hit, pushat mig i sparring och hjälpt mig med återhämtning, till min coach och till alla mina sponsorer, jag kan inte tacka er nog. Nu kör vi!

Läs mer: Lögner, svek och manipulering – anklagelser haglar över Stockholmscoach

Regerande WBA-interkontinentalmästare 

Sandström bor och tränar numera i Australien men är ursprungligen från Växjö. Hon har tävlat professionellt sedan augusti 2020 och må har förlorat sin debut, men är nu obesegrad i sina sju senaste matcher. 

I oktober 2022 gick Sandström en match mot Sara Marjanovic om den vakanta interkontinentala WBA-titeln i superflugvikt. Efter full tid stod Sandström som segrare via domslut. 

Sist Sandström var aktuell var i somras i Malmö på Armand Boxing Promotion mot Johana Zuniga. Damerna råkade skalla varandra tidigt i matchen – något som öppnade upp ett stort sår vid Sandströms hårfäste. Matchen stoppades och utnämndes som oavgjord, vilket innebar att Sandström behöll titeln. 

Läs mer

Hur tror du det går för Linn Sandström i återkomsten? 


Se till att kolla in vår engelskspråkiga systersida Frontkick.online och prenumerera på vår YouTubekanal för de bästa svenska kampsportsvideorna! 

ANNONS

Fler Nyheter