Connect with us

Okategoriserade

”Pain City” möter danske superstjärnan i het huvudmatch i MTFL!

Publicerat


Nyheter

Anton ”Pain City” Sjöqvist möter danske superstjärnan i het huvudmatch i MTFL!

 

By Sebastian Vendel-Martinez

Foto: Chris Önnerby, Stefan Romare

Under de senaste månaderna har Stockholmaren Anton ”Pain City” Sjöqvist glänst med flera starka prestationer, nu kommer han få sitt tuffaste test hittills i form av den dansk-marockanska superstjärnan Youssef Assouik

Mötet kommer att agera huvudmatch på Muay Thai for Life (MTFL) 8.0 som äger rum på Rondo i Liseberg i Göteborg den 25 maj.

Tullinge Muay Thais Sjöqvist är tvåfaldig svensk mästare och har dessutom vunnit VM-silver som junior. Sjöqvist har imponerat stort med segrar över fighters som Emil Flystam och har säkrat stora vinster i MTFL över toppfighters som Marcus Sundin Liljedorff, Dalian Dawoody och senast Luke Bennett. Hans enda förlust i MTFL skedde mot Mustafa Aboutaka – som sedan gick vidare till att vinna VM i thaiboxning.

Assouik är en mycket meriterad fighter som är otroligt nära ONE Championship. Dansk-marockanen är trefaldig dansk mästare, tvåfaldig nordisk mästare och juniorvärldsmästare i thaiboxning. Assouik är WMC samt ISKA-mästare och har slagit toppfighters som Magnus Andersson, Liam Nolan och Jimmy Vienot.

Läs mer: Lögner, svek och manipulering – anklagelser haglar över Stockholmscoach

 

 

     Visa detta inlägg på Instagram           

 

 

Ett inlägg delat av 𝙔𝙤𝙪𝙨𝙨𝙚𝙛 𝘼𝙨𝙨𝙤𝙪𝙞𝙠 (@youssefassouik)

Muay Thai for Life 8.0: Tillfälligt matchkort

  • Supermellanvikt: Anton Sjöqvist vs Youssef Assouik
  • Tungvikt: Zvonimir Kralj vs TBA

Läs mer

Vem vinner: Anton Sjöqvist eller Youssef Assouik?


Se till att kolla in vår engelskspråkiga systersida Frontkick.online och prenumerera på vår YouTubekanal för de bästa svenska kampsportsvideorna!

ANNONS

Fler Nyheter