Connect with us

Senaste nytt

Anton Turkalj gör succé på presskonferensen: ”Bästa smeknamnet i gamet!”

Publicerat


Nyheter

Anton Turkalj gör succé på presskonferensen: ”Bästa smeknamnet i gamet!”

Publicerat 9 mars, 2023

By Sebastian Vendel-Martinez

När det var dags att ställa upp för frågor under UFC:s presskonferens inför helgens gala så briljerade svenske Anton ”The Pleasure Man” Turkal (8-1). Fansen verkar ha anammat Turkalj för sin charm, humor, och hans utseende skadar säkerligen inte heller. 

På lördag kommer Turkalj att ta sig an brasilianske Vitor Petrino i en spännande lätt tungviktsmatch. Petrino är en brasiliansk knockoutmaskin som har avslutat alla utom en av sina motståndare, men svensken räds inte för det. 

– Jag såg honom och tänkte att det blir en enkel match för mig. Enkla pengar, sade Anton Turkalj på UFC:s presskonferens. Jag tror inte han hra konditionen för ter ronder. Han är en muskulös kille, snygg, men det spelar ingen roll hur han ser ut, detta är MMA. 

Turkalj blev också tillfrågad om sitt smeknamn ”The Pleasure Man” och förklarade att han fick det från sin far Fabian Turkalj – som är aktuell i årets upplaga av Expedition Robinson

– Det är inte att jag har de bästa slagen, de hårdaste sparkarna, bäst kondition. Som alla vet så kan för mycket njutning bli farligt. Så jag kommer använda min njutning, sade Turkalj. 

– När jag var yngre brukade folk alltid säga ”Åh du är så snygg och du är så söt,” men min far sa ”Nej, han är sexig”. Därför kallade de mig ”The Pleasure Boy” och nu när jag är äldre är jag ”The Pleasure Man”. Just nu är jag i UFC för att ge fansen njutning. 

Fansen verkar dock uppskatta Turkaljs jargong 

– Den här killen är alrolig, skrev en användare på YouTube. Bästa smeknamn i gamet!

– Jag gillar den här killen, skrev ett fan i kommentarerna. 

– Wow, snälla fortsätt vinna! Den här kilen är en skatt, skrev en annan användare. 

Se presskonferensen nedan!

Läs mer: Här streamar du Bellator MMA i Sverige – helt gratis

Video: Presskonferens med Anton Turkalj inför UFC Vegas 71

Läs också:

ANNONS

Fler Nyheter