Connect with us

Senaste nytt

Conor McGregor eller Michael Chandler – Dustin Poirier tippar

Publicerat


Nyheter

Conor McGregor eller Michael Chandler – Dustin Poirier tippar

Publicerat 11 januari, 2023

By Sebastian Vendel-Martinez

Det har gått drygt ett och ett halvt år sedan Conor McGregor sist tävlade och om han återvänder i år finns det en motståndare många fans vill se honom mot: Michael Chandler.

Både UFC:s vd Dana White och kommentatorn Daniel Cormier ser McGregor vs Chandler som en bra match att boka och de flesta fans håller med. 

En gemensam nämnare mellan de är Dustin Poirier – som har mött och besegrat bägge fighters. 

I en intervju med Bloody Elbow avslöjade Poirier vem han tror vinner ett potentiellt möte. 

– Jag hade tippat Conor, sade Poirier. Jag tycker Chandler är väldigt träffbar, Conor har timing. Vi får se med uppehållet också. Det kan vara en stor faktor för Conor. Men ja, hag hade ändå valt Conor i denna. Chandler är träffbar. Conor är längre än honom, Chandler saktar ned. 

– Om han brottas tungt och undviker striking med Conor, så kommer han sakta ned en del, och han kommer vara mer framför Conor och bli träffad. Jag hade satsat mina pengar på Conor om den matchen blir av. Inte för att jag kan. Jag kan inte satsa pengar på MMA. 

Läs mer

Båda två i stort behov av vinst

McGregor och Chandler är väldigt annorlunda vad gäller fightingstil, men de har en liknande matchstatistik i UFC på sistone. 

Bägge fighters har endast en vinst i deras fyra senaste UFC-matcher. Båda tvås senaste förluster är dessutom mot Poirier via avslut. 

McGregors senaste vinst var en kross i första ronden över Donald ”Cowboy” Cerrone. Chandlers senast vinst var en spektakulär knockout över veteranen Tony Ferguson

Oavsett vem McGregor möter så är hans matcher alltid enorma. Ett möte med Chandler, före detta Bellatormästare, skulle dock onekligen vara enormt för alla parter – inte minst UFC. 

Vem hade vunnit mellan Conor McGregor och Michael Chandler? 

ANNONS

Fler Nyheter