Connect with us

Hetast Just Nu

Conor McGregor misstänks för ny misshandel – slog och sparkade kvinna på lyxbåten

Publicerat


Nyheter

Conor McGregor misstänkt för misshandel av kvinna: ”Slog och sparkade”

Johan Taliercio

25 januari 05:00

av Johan Taliercio

Conor McGregor har verkligen svårt att bete sig utanför buren. Nu misstänks den irländske superstjärnan för en ny misshandel – och den här gången ska en kvinna vara offret.
– Han slog och sparkade mig, uppger kvinnan.

Conor mcgregor misshandel kvinna UFC maximum Sports

Conor McGregor har bara vunnit en MMA-fajt sedan 2016. Men det betyder inte att det irländaren har legat på latsidan – i alla fall inte utanför buren.

McGregors karriär har förvisso alltid präglats av skandalösa rubriker, men något hände efter titelvinsten mot Eddie Alvarez 2016.

Sedan dess har ”The Notorious” verkligen gjort skäl för sitt namn, och bland annat arresterats och misstänkts för en rad brott såsom misshandel av diverse ”vanligt folk” samt kändisar.

Läs mer: Coachen ”satsar huset” på Conor McGregors återkomst

Nu verkar det som att McGregor har ställt till det igen. Uppgifter från Majorca Daily Bulletin gör nämligen gällande att irländaren gjort sig skyldig av ännu en misshandel – och den här gången ska offret vara en 42-årig kvinna.

Kvinnan uppger att Conor McGregor både ska ha slagit och sparkat henne under en efterfest på irländarens lyxjakt i Spanien förra året.

”Conor McGregor skulle ha dödat mig om …”

Efter en kväll av festande ska kvinnan och flera andra ha anlänt till Conor McGregors fartyg, varpå ”The Notorious” ska ha sparkat henne, slagit henne och hotat dränka henne.

– Hans beteende förändrades helt. Det var som att han var besatt. Jag visste att jag var tvungen att ta mig av båten, annars skulle han döda mig. Vi har gemensamma vänner och jag har träffat honom många gånger. Jag kan inte förstå att han gjorde så mot mig. Han är kriminell och jag tror att han hade dödat mig om jag inte tagit mig därifrån, säger kvinnan.

Läs också: Här viftar UFC-stjärnan med vapen: ”Våldta din fru”

Superstjärnan själv förnekar dock alla anklagelser i vanlig ordning.

– Mr. McGregor förnekar bestämt alla anklagelser från en gäst på hans båt, heter det i ett uttalande från McGregor-lägret.

Följ Frontkick för senaste nytt från MMA-världen på engelska!

Läs vidare: 

ANNONS

Fler Nyheter